Hvornår stopper Stofa?

september 2022 vil lukke det af Stofa ejede coax-baserede net, på nær coax-nettet i AN-tv-området, der vil blive lukket senest den 30. september 2024," skriver Erhvervsstyrelsen i et udkast, som Berlingske har set. Dermed slipper Stofa for at blive reguleret. Det bekræfter Erhvervsstyrelsen overfor Berlingske.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på flatpanels.dk

Hvad sker der med Stofa?

Pr. 1. december kan Stofa, som er en del af Norlys, ikke længere levere tv og internet til selskabets kunder i og omkring Aarhus. Antenneforeningen Aarhus (AFAA) har ikke ønsket at fortsætte samarbejdet med Stofa, hvilket tvinger Stofa til at opsige 40.000 kunder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på via.ritzau.dk

Hvem overtager efter Stofa?

Stofas 40.000 opsagte tv-kunder overtages af Yousee.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på watchmedier.dk

Er Stofa blevet solgt?

Med 800.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 3.000 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Netselskabet N1 og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Er Stofa en del af Norlys?

Norlys er en andelsejet energi- og telekoncern, som er organiseret i fire divisioner med hver sin ledelse og bestyrelse. Norlys-koncernen ejer desuden Stofa A/S, som placeret under Norlys Digital, og Netselskabet N1, som ligger i Norlys Forsyning samt 50 procent af Eurowind Energy, som ligger i Norlys Renewables.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på norlys.dk

Guide: Sådan tilføjer og fjerner du VælgSelv-kanalerTrouvé 30 relaterede spørgsmål fundet

Hvor meget stiger Stofa?

Pris i ro på småpakker

april 2023. Prisen på en mellem tv-pakke stiger fra 469 kroner til 529 kroner om måneden, hvor Viaplay Film & Serier samtidig tilføjes til pakken. For den store tv-pakke stiger prisen fra 629 kroner til 779 kroner om måneden, hvor Viaplay Total tilføjes til pakken.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stiften.dk

Hvad hed Stofa før?

I begyndelsen af 1990'erne begyndte Stofa at levere signaler via lyslederkabler. Fra 1995 var Stofa 100 % ejet datterselskab i TeliaSonera-koncernen. Ved samme lejlighed skiftede selskabet navn til Telia Stofa A/S, men blev markedsført blot som Stofa. I 2010 blev Stofa købt af den svenske kapitalfond Ratos.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Er Stofa ejet af TDC?

Med 800.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 3.000 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Netselskabet N1.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Hvad hedder Stofa i dag?

Stofa er en del af Norlys

Vi er det Stofa, du kender. Men nu er vi også en del af Danmarks største tele- og energikoncern, Norlys. Med digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Er YouSee og Stofa det samme?

Det er kun YouSee's net, der er åbent for andre udbydere – Stofas er altså ikke, men her er det i dag også muligt de fleste steder at få bredbånd uden at have tv-abonnement.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bredbaandsmatch.dk

Hvilket net kører Stofa på?

Stofa leverer internet via fibernettet og kabel-tv-stikket (coax). Hvilken type og hastighed du kan få afhænger af teknologi og forholdene på din adresse. Du kan altid tjekke din adresse på stofa.dk for at se, hvilke produkter vi kan levere hjemme hos dig.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Hvor meget koster Stofa?

Ofte stillede spørgsmål om Stofa

Hvad koster Stofa? Stofas produkter via COAX-kabel og fibernet koster fra 259 kr./md. til 499 kr./md. for den hurtigste forbindelse via fibernet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på xn--bredbnd-ixa.dk

Kan man få Stofa tv uden internet?

Du kan godt tage din Stofa Tv-boks med dig på farten. Men det kræver, at du kan slutte den til internet der, hvor du er. Du skal være opmærksom på, at du ikke vil få samme kvalitet, som når du tilslutter din tv-boks med antennekabel på din hjemadresse.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Hvordan opsiger jeg mit Stofa abonnement?

Opsigelse af hele eller dele af dit abonnement kan ske ved at kontakte os på telefon 88 30 30 30 og taste 2 for opsigelse.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Er Stofa en antenneforening?

Og i dag forhandler de fleste antenneforeninger både tv, internet og telefoni. Ofte arbejder antenneforeninger sådan, at de indgår en aftale med en tv-leverandør – fx Stofa eller Yousee – hvor de får nogle særlige fordele forhandlet hjem til deres medlemmer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Hvorfor virker mit Stofa tv ikke?

Du kan løse problemet midlertidigt ved at clear cache og rydde data. For at rydde cache går du ind under menupunktet 'Indstillinger', vælg 'System, vælg 'Apps', vælg 'Stofa Tv-app' og dernæst: ”Ryd cache”.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Hvor mange bruger på Stofa?

Der er 600.000 danske husstande, der på nuværende tidspunkt har fornøjelsen af Stofa TV. Det gør Stofa til den næststørste leverandør af kabel TV i Danmark.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvpakkerguide.dk

Kan man betale Stofa hver måned?

Kan jeg få min Tv-regning månedligt? Det er desværre ikke muligt, da vi fakturerer dit Tv-abonnement kvartalsvis forud. Hvis du har tv gennem en antenneforening skal du være opmærksom på, nogle antenneforeninger opkræver halvårligt eller årligt.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stofa.dk

Er 3 og OiSTER det samme?

OiSTER er datterselskab af 3, og vi læner os derfor op ad 3's klimaindsats.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på oister.dk

Hvad er det bedste teleselskab?

CBB Mobil er i en undersøgelse foretaget af Loyalty Group blevet rangeret som det bedste teleselskab i Danmark. Det vidner altså om en udpræget tilfredshed blandt selskabets mange kunder, som fordeler sig over mobilabonnementer og mobilt bredbånd. Ydermere er CBB Mobil vinder af Kundeserviceaward 2021 hos Wilke.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telefakta.dk

Er Norlys dansk ejet?

Norlys er et dansk selskab, grundlagt i 2020 som en fusion af tele- og energiselskaberne Eniig og SE med direktør Niels Duedahl.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Er Norlys kundeejet?

Norlys er bygget på andelstanken. For Norlys handler governance derfor om mere end transparens og ordentlighed. Det handler om at skabe ekstra værdi til det fællesskab, som også er vores ejere, og derfor er det vores ambition at sætte en ny standard blandt kundeejede selskaber.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på norlys.dk

Hvem har Norlys overtaget?

For 6,25 milliarder danske kroner har Norlys opkøbt Telias danske forretning, oplyser Norlys i en pressemeddelelse. Norlys overtager 1,5 millioner kundeforhold. Norlys skriver, at de målrettet har arbejdet på en adgang til det danske mobilmarked.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på meremobil.dk
Forrige artikel
Hvad dækker sygesikringen?
Næste artikel
Hvad koster en soundbox 3?