Hvorfor kan jeg ikke komme ind på min netbank?

Prøver du at logge på en offentligt eller privat tjeneste, kan du tjekke, om du kan logge på med dit NemID på andre sider fx i selvbetjening. Hvis du kan logge på selvbetjening, er der tale om en fejl på den pågældende tjenestes hjemmeside. Kontakt din bank, hvis det drejer sig om login til banken.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

Er der problemer med NemID i dag?

NemID kører uden driftsproblemer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

Kan man logge på netbank med NemID?

Når du vil logge på med NemID, fx på Skat eller i din netbank, er det første, du bliver bedt om, at skrive dit bruger-id (1) og din adgangskode (2). Når du har udfyldt de to felter, trykker du på næste-knappen (3). Derefter bliver du bedt om at indtaste en nøgle. Find nøglenummeret (1) på dit nøglekort.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

Kan man logge på netbank uden MitID?

Fra den 31. oktober 2022 kan du ikke længere bruge NemID til at logge på netbank og til at godkende betalinger på nettet. Du skal i stedet bruge MitID. Har du bankanliggender, der ikke kan vente på, at du får MitID, skal du kontakte din bank.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Hvem kontakter man når NemID ikke virker?

Få hurtig hjælp til dit NemID

Er dit spørgsmål af teknisk karakter, anbefaler vi, at du ringer til NemID privatsupport på telefon: 72 24 70 50.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

CAN’T GET A BANK ACCOUNT? DO THIS!Trouvé 35 relaterede spørgsmål fundet

Kan ikke logge ind på NemID app?

Hvor kan jeg få hjælp til nøgleappen? Hvis du oplever problemer med at anvende NemID nøgleapp, når du bruger din bank, skal du ringe til supporten i banken. Hvis du har problemer med at anvende NemID nøgleapp andre steder end i din bank, skal du ringe til NemID privatsupport.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

Hvordan får jeg mit NemID låst op?

For at genåbne dit NemID skal du bruge en midlertidig adgangskode. Du kan bestille en midlertidig adgangskode her. Derefter kan du logge på din bank med din midlertidige NemID kode og oprette en ny sikker adgangskode.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på remember.dk

Hvorfor kan jeg ikke logge på med MitID?

Kan du IKKE kan logge på MitID.dk, så skal du henvende dig til Borgerservice.
  • Du skal medbringe gyldig billedlegitimation.
  • Du skal kunne svare på kontrolspørgsmål ELLER medbringe vitterlighedsvidne.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mitid.dk

Hvordan får jeg adgang til min netbank?

Hvis du er kunde i Danske Bank, kan du bestille netbank online. Har du allerede et aktivt MitID og er korrekt legitimeret i banken, kan du senest efter 1-3 hverdage logge på og underskrive 'Aftale om online adgang'. Vær opmærksom på, at du skal have et MitID, før du kan bestille Danske Netbank.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskebank.dk

Hvornår er sidste frist for at få MitID?

oktober 2022? Efter den 31. oktober kan du ikke længere oprette MitID via din bank, ligesom det fremover er slut med at bruge NemID i net- og mobilbank og til at betale på nettet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk

Kan ikke logge på offentlige sider?

Kan du ikke bruge dit NemID/MitID på offentlige hjemmesider? I nogle tilfælde kan du opleve, at dit NemID virker til din netbank, men ikke på offentlige hjemmesider. Det kan skyldes, at din bank eller du selv - måske uden at være klar over det - har fravalgt, at dit NemID skal kunne bruges andre steder end hos banken.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Er bruger-id og adgangskode det samme?

Ved at bruge NemID/MitID kan du bruge samme bruger-id og den samme adgangskode til flere tjenester. Men det betyder også, at de digitale svindlere kan få adgang til en stor del af dit private digitale liv, hvis de får fingrene i dine NemID/MitID-oplysninger.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkerdigital.dk

Kan man blive fritaget for MitID?

Der er intet lovkrav om, at man skal have hverken NemID eller MitID. Det gør det bare en del nemmere for dig at betjene dig selv på nettet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mitid.dk

Kan NemID blive spærret?

Du skal være opmærksom på, at dit NemID bliver spærret, når du bestiller en ny adgangskode. Vær opmærksom på at NemID er strengt personligt, der ydes derfor kun support til ejeren af det pågældende NemID. Hvis du har mistet dit nøglekort, skal du spærre det, så andre ikke kan bruge det.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

Hvornår slukker NemID?

”30. juni 2023 lukker NemID. Efter denne dato kan du ikke længere bruge NemID. Brug MitID allerede nu”.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk

Er MitID nede 2023?

Overgangen fra NemID til MitID nærmer sig nu afslutningen. NemID bliver gradvist afviklet frem til den 31. oktober 2023.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mitid.dk

Hvorfor kan jeg ikke logge på netbank med MitID?

Hvis du kan du logge på din netbank med MitID men ikke på e-Boks, kan det skyldes, at du ikke har knyttet en offentlig signatur til dit MitID. Dette er et krav, hvis du ønsker at benytte dit MitID til andet end din bank.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Hvad er forskellen på netbank og Mobilbank?

Mobilbank er det mobile svar på netbanken. Den tilgås via. en applikation på din smartphone. Ved de fleste banker kræves nøglekort/nøgleapp ikke ved login på mobilbank, men først ved eventuel betaling eller overførsel.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dinero.dk

Hvordan kommer jeg ind på mobilbanken?

Log på første gang

Når du logger på første gang, skal du bruge dit NemID og din servicekode til mobilbanken. Første gang du logger på, skal du også regis- trere din smartphone eller tablet som en sikker enhed. Det er hurtigt klaret og kræver kun, at du indtaster dit NemID, når du bliver bedt om det.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Hvorfor virker MitID ikke på min mobil?

Har du indtastet din PIN-kode til din MitID app forkert for mange gange, bliver din app midlertidig spærret. Du kan genaktivere din spærrede app ved at bekræfte, hvem du er, bl. a. ved at scanne dit pas/ID-kort og ansigt med MitID appen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mitid.dk

Hvad skal jeg gøre hvis MitID ikke virker?

Jeg har glemt mit bruger-ID – hvad gør jeg?
  1. scanne dit pas i MitID appen: Åbn appen, vælg indstillinger (tandhjulet øverst til venstre) og vælg 'Opret MitID'. Hermed kan du genaktivere MitID med dit pas. ...
  2. kontakte MitID supporten, som kan oplyse dig om dit bruger-ID.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvordan logger jeg ind på netbank med MitID?

Åbn din MitID app og swipe for at godkende. Hvis din handling kræver ekstra sikkerhed - fx ved overførsel af penge i netbank - vil du også skulle indtaste din PIN-kode eller godkende med ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mitid.dk

Hvor får man en ny kode til sin netbank?

I selvbetjening på nemid.nu kan du selv skifte til en 4-cifret adgangskode. Du skal bruge enten dit nøglekort, din nøgleviser eller IVR løsningen, når du skifter NemID adgangskode. Du kan altid skifte til en adgangskode med minimum 6 tegn, hvis du ønsker det på et senere tidspunkt.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

Hvor mange gange kan man skrive sin NemID kode forkert?

Hvad gør jeg? Hvis du taster forkert adgangskode til din ePass2003 hardware for mange gange, bliver den låst af sikkerhedsmæssige årsager. Du har 9 forsøg – herefter bliver hardwaren låst og du skal bruge din administratorkode for at låse den op igen ved hjælp af administrationsprogrammet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

Hvor finder jeg min adgangskode til NemID?

Har du glemt din adgangskode? Hvis du har glemt din NemID adgangskode, eller den er udløbet, skal du bestille en såkaldt midlertidig adgangskode. Du kan bestille den midlertidige adgangskode online, og den midlertidig adgangskode bliver sendt til dig inden for nogle dage.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu
Forrige artikel
Kan man strikke for meget?
Næste artikel
Er England billigere end Danmark?