Hvordan siger man til en at de lugter?

”Fortæl blot på en nøgtern måde, at vedkommende lugter dårligt. Så vil vedkommende sandsynligvis blive taknemmelig for det. Det du vil, er jo blot at hjælpe ham eller hende af med et problem.” ”Nogle vil måske reagere med vrede eller benægte problemet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på avisen.dk

Hvordan gør man så man ikke lugter?

Deodorant eller antiperspirant

Når du bruger deodorant eller antiperspirant, forebygger du svedlugten ved at hæmme eller beskytte mod bakterier. Antiperspirant indeholder nemlig aluminiumsalte, der er bakteriehæmmende.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apotekeren.dk

Hvordan kan man lugte?

Via nervetråde sendes beskeden videre til lugtekolben, som er den yderste del af lugtenerven. Herfra går signalerne til hjernen, der skaber vores indtryk af lugt. Den seneste forskning viser, at det især er højre hjernehalvdel, der er aktiv, når man bliver præsenteret for en lugt.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på illvid.dk

Hvorfor lugter mænds urin?

Ildelugtende urin:

Kan være tegn på sygdom, for eksempel en urinvejsinfektion eller blærebetændelse. Måske har du spist noget, der får din urin til at lugte. Lugten kan skyldes medicin eller for eksempel asparges.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netdoktor.dk

Hvorfor lugter min skede af fisk?

En stærk, fiskelignende lugt kan f. eks. betyde, at du har fået bakteriel vaginose. Bakteriel vaginose er en infektion, der skyldes ubalance mellem de bakterier, der er i skeden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apopro.dk

Lugter din bolig? Sådan foregår en lugtrensningTrouvé 34 relaterede spørgsmål fundet

Hvorfor lugter man af fisk forneden?

Normalt er skedens sekret præget af mælkesyrebakterier, som holder sekretet surt. Men det sker, at der kommer en forskydning i de naturlige mikroorganismer i basisk retning og såkaldt anaerobe bakterier tager over - og det forværres ved samleje og giver fiskelugt. Der er ikke tale om kønssygdom, og det smitter ikke.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netdoktor.dk

Hvordan får man ens skede til at dufte?

Hvis man gerne vil undgå for megen lugt efter endt samleje, er der her nogle råd, man kan tage i brug: Brug et kondom, mens I har sex. Rens skeden med rent vand efter endt samleje. Det hjælper ikke at tage et helt bad og grundigt forsøge at vaske skeden med sæbe, som mange ellers fejlagtigt tror.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på doc24.dk

Kan andre lugte mit udflåd?

Udflåddet ændres i løbet af en cyklus og efter samleje. Almindeligt udflåd lugter ikke og er cremet og hvidt. Har du kløe, svie og er dit udflåd gråligt, grønligt, vandigt eller skummende og lugter dårligt eller fiskeagtigt, er der tit tale om det, man kalder Bakteriel Vaginose (BV).

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gynfloridon.dk

Hvad smager en skede af?

Det er dog helt normalt, at udflåd har en mild, syrlig lugt fra skeden, men begynder lugten at blive kraftigere, kan det skyldes infektion i skeden. Derfor har du ikke grund til bekymring, hvis dit udflåd lugter svagt, da det skyldes det sure miljø i skeden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på australian-bodycare.dk

Kan man lugte sig selv?

Alle mennesker har deres helt egen personlige duft, som udskilles fra især armhuler og kønsorganer og via sved, urin og vaginal sekret. Sved lugter, ligesom urin og vaginal-sekret, ikke af noget i sig selv.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netdoktor.dk

Kan mænd lugte når kvinder har menstruation?

Selv kvinder, der før var blevet vurderet som uattraktive, blev attråværdige, når mændene havde duftet til skedesekretet. Lugten af skedesekret fra andre perioder af kvindens cyklus havde ikke nær den samme effekt på mændene.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på illvid.dk

Hvilke dufte kan mænd lide?

Undersøgelsens mest ophidsende duft var duften af frisk appelsin, så vil du have scoregaranti, så gå efter parfumer med appelsin som topnote. Andre populære dufte var: grapefrugt, jasmin, ylang-ylang og sandaltræ, mens duften af pudder og meget kraftig blomsterduft var deciderede turn offs.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på femina.dk

Hvordan ser en sund skede ud?

Skeden er 8 til 12 cm dyb hos en voksen kvinde. Skeden har muskler i væggen og kan udvide sig og trække sig sammen. Denne egenskab gør det muligt for skeden at tilpasse sig. Skeden kan trække sig sammen og holde en tampon på plads og kan udvide sig, så et barn kan fødes.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.dk

Hvad er godt for dit underliv?

9 tips til et underliv i balance

Skift hyppigt bind, trusseindlæg og tamponer under menstruation. Undgå at bruge sæbe og vaskeklude forneden. Brug evt. intimsæbe med lav PH-værdi.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på alt.dk

Hvorfor lugter ens diller?

I forhuden og på glans sidder der mange fedtkirtler, som smører den lidt sarte hud på glans. Når fedtet bliver blandet op med døde hudceller, sædrester og urin, kan det samle sig som en ildelugtende hvid smøre-ostelignende masse under forhuden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på adamogeva.dk

Hvorfor lugter min diller?

Der kan være flere grunde til at der kan komme en ubehagelig lugt fra kønsorganerne. En af grundene kan være det man kalder nakkeost. Nakkeost kommer af at man danner hudfedt ved kønsorganerne. Denne fedt beskytter mod den sarte hud der er på din penis og er derfor en god og vigtig ting.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på cyberhus.dk

Hvordan får man et stramt underliv?

Lav 8-12 knib, hvor du prøver at holde hvert knib i op til seks til otte sekunder ad gangen. I starten vil det være svært at holde et knib så længe, hvis du ikke er vant til det, men gradvist vil det blive lettere. Lav knibeøvelserne tre gange om dagen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på woman.dk

Er min skede for stram?

Vulvodyni er en tilstand, der medfører smerter i området omkring skedeindgangen (vulva), en smertefuld sammentrækning af bækkenmuskulaturen. Smerterne kan opstå spontant, ved berøring eller ved indføring af eksempelvis fingre, penis eller andet i skeden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på senfoelger.dk

Hvilke dufte tiltrækker kvinder?

De bedste parfumer med feromoner til kvinder
 • Opium fra Yves Saint Laurent. Denne kraftfulde parfume fra 70'erne blev relanceret i 2009 og forstærkede dens forførende karakter. ...
 • Rush fra Gucci. ...
 • Coco Chanel de Chanel. ...
 • DIVAIN-005. ...
 • Acqua di Gio fra Giorgio Armani. ...
 • CK One fra Calvin Klein.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på divainparfums.dk

Hvilken parfume elsker kvinder?

Top 10 dufte til kvinder
 • Giorgio Armani Sì Eau de Parfum. ...
 • Boss The Scent For Her Eau de Parfum. ...
 • Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Spray. ...
 • Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum. ...
 • Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum. ...
 • Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum. ...
 • Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på matas.dk

Hvorfor kan jeg ikke dufte min parfume?

Grunden til, at en parfume kan dufte anderledes

Samme parfume kan dufte meget forskelligt afhængigt af, hvem der bruger den, og hvornår den påføres på huden. En duft udvikles og dufter forskelligt med tiden afhængigt af duftens sammensætning af noter, altså dens akkord. Det handler også om parfumens opbygning.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lyko.com

Hvad mænd lægger mærke til ved kvinder?

Hvad er mon det første en mand lægger mærke til, når han ser en kvinde? Oplagte bud vil være brysterne og numsen - men det er faktisk slet ikke det første, der fanger en mands opmærksomhed. Psykoterapeut og sexolog Per Holm Knudsen har arbejdet med samspillet mellem mænd og kvinder i mange år.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på livsstil.tv2.dk

Hvorfor prutter man mere når man har menstruation?

Hormoner påvirker maven og tarmsystemet

De hormoner, der indgår i menstruationscyklus, her især progesteron og gestagen som begge falder kraftigt lige op mod menstruationen, kan, udover kønsorganerne, også påvirke tarmsystemet og skabe ændringer i fordøjelsen – og dermed mavefornemmelserne!

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvorfor begynder man at lugte?

Vi sveder fra svedkirtler fordelt på hele kroppen, og sveden er i sig selv lugtfri. Der er dog visse typer af svedkirtler, særligt under armene og omkring kønsorganerne, som er modtagelig for hormonel påvirkning, og som derfor lugter.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netdoktor.dk

Hvad er det somalier lugter af?

“At være somalier i Sverige dufter af forskellige krydderier og urter som spidskommen, kanel, kardemomme og koriander og smager af bananer. En hellig gral inden for det somaliske køkken. Hvor svenskerne spiser ris, pasta eller brød som tilbehør, spiser man i det somaliske køkken bananer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på costume.dk
Forrige artikel
Kan man hedde King?
Næste artikel
Hvordan laver man lithium?