Hvordan kan jeg tjekke min lottokupon?

Hvis du har købt din kupon hos en af vores forhandlere, kan du enten præmiesøge din kupon, eller selv tjekke den via vores nye Lotto app, der findes i Appstore under ”Lotto”. Du kan også give os et kald og bestille et spilkort, som du registrerer hver gang du køber en kupon.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Hvor mange tal er der på en lottokupon?

På en lottokupon er der nogle "spilleplader", hver med 36 felter med tal fra 1 til 36. Man skal vælge 7 ud af de 36 tal på en spilleplade ved at sætte kryds i 7 af felterne.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på akira.ruc.dk

Hvorfor kan jeg ikke scanne min lottokupon?

Hvis du har problemer med at scanne en kupon i Lotto appen, så oplever vi i øjeblikket følgende fejl: Fleruges kuponer med gevinst, som allerede er præmiesøgt og udbetalt hos forhandler, kan desværre ikke benytte kuponscanner i Lotto app pt. Dette gælder Eurojackpot, Lotto, Det Store Jule Lotto og Eurojackpot.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Hvornår kan man tjekke Lotto?

Der er spilstop i Lotto, hver lørdag kl. 20.00. Forløber trækningen normalt, vil du typisk kunne finde resultatet her på siden kl. 21.00.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Hvor kan man se Lotto trækning?

Trækningen af både Onsdags Lotto og Lotto om lørdagen vises derfor fra 1. december på Danske Spils egen kanal, Danske Spil TV, på www.danskespil.dk. Lotto-glade danskere skal altså fremover tænde for computeren for at se Lykkens gudinde gøre nye danskere til Lotto-millionærer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mynewsdesk.com

Sandsynligheden for at Vinde i LOTTO? Sådan Vinder du ved IKKE at Spille!Trouvé 41 relaterede spørgsmål fundet

Hvor meget giver 5 rigtige i Lotto?

· 8,60 % som 2. præmie til rækker, som indeholder 5 rigtige Hovedtal + 1 rigtigt Stjernetal. · 4,85 % som 3. præmie til rækker, som indeholder 5 rigtige Hovedtal.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Hvor hurtigt får man udbetalt lottogevinst?

Hvor hurtigt får jeg min præmie udbetalt? Din præmie vil blive udbetalt til din NemKonto inden for 2-3 bankdage.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Hvorfor kan jeg ikke åbne min Lotto app?

I så fald skal du starte med at slå en sikkerhedsfunktion fra i styresystemet. Lotto-app'en fra den primært statsejede virksomhed kan nemlig ikke udkomme via den officielle distributionsplatform til Android, Google Play. Googles retningslinjer tillader nemlig ikke såkaldte gambling-apps.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på version2.dk

Hvor længe kan man indløse en lottokupon?

Det skyldes ofte at kuponen er forældet. Gevinster skal indløses senest et år efter kampdagen/trækningsdagen. Overskrides den nævnte frist, fortabes retten til gevinst.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Kan ikke logge ind på Lotto?

Svar:Funktionen "Glemt adgangskode" finder du lige under "Log ind". Du bliver her bedt om at logge ind med NEMid. Herefter vil du få mulighed for at ændre din adgangskode.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Hvordan får man pengene fra Lotto?

Hvis du vinder under 5.000 kroner, har du 10 dage til at hente gevinsten hos forhandleren. Typisk kan en forhandler udbetale op til 1.000 kr., og hvis forhandleren har tilstrækkelige midler, kan de udbetale præmier op til de 5.000 kr. Du kan også vælge selv at overføre pengene til din NemKonto via din spilkonto.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Hvordan får man pengene hvis man vinder i Lotto?

Når du vinder i Lotto, for eksempler Vikinglotto, bliver pengene automatisk udbetalt til din NemKonto. Hvis du ikke har en NemKonto, skal du kontakte Lotto-kundeservice for at få pengene udbetalt. Pengene kan også udbetales i kontanter hos Danske Spil fra mandag til fredag ​​kl. 10-16.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på momsregler.dk

Hvordan fungerer en lottokupon?

Spillet spilles ved at udfylde en Lotto kupon, der består af i alt 10 rækker, der hver rummer tallene 1 til 36 (lørdag). På en almindelig række udvælges syv tal (lørdag). Man kan nøjes med at spille en enkelt række.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvordan tjekker man jokertal i Lotto?

Tallene er to vilkårlige 7-cifrede tal mellem 0000000 og 9999999, som påtrykkes kvitteringen. Jokertallene læses bagfra, og tallenes værdi og placering skal svare nøjagtigt til de udtrukne tal.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor meget koster en række i Lotto?

Kort om Lotto

Du kan spille fra 5 til 100 rækker og fra 1 til 5 uger ad gangen. Du skal minimum købe 5 rækker, som koster 25 kr. Du skal vælge om du vil have Joker med i dit spil. Joker er et tillægsspil til din Lotto-kupon og koster 10 kr.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Hvor længe kan man gemme en lottokupon?

Som udgangspunkt skal man senest indløse sin gevinst et år efter, den er vundet. Nu er der gået 15 år, siger Marie Grabow Westergaard, der er pressechef i Danske Spil, til Ekstra Bladet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ekstrabladet.dk

Kan man spille Lotto uden spil id?

Det er helt frivilligt, om du vil bruge dit Spil-id, når du spiller Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot og Keno hos forhandleren. Har du allerede et Spil-id eller et ældre spilkort, kan du bruge dette. Ellers kan du finde dit Spil-id i Lotto appen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskespil.dk

Kan man se Lotto trækning live?

Vil man fortsat følge nummerboldenes vej ud af tromlen live, kan man fremover følge den direkte trækning på Danske Spils hjemmeside.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Kan man dele lottogevinst med familie?

Hvis en familie spiller sammen rådgiver Danske Spil om, at ejerforholdene til kuponen oplyses til Danske Spil, inden gevinsten bliver udbetalt. Herefter bliver pengene udbetalt med den procentdel, I oplyser, I hver især har ejet af kuponen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på berlingske.dk

Er der skat på Hvem vil være millionær?

TV2 oplyser ikke, at gevinster vundet i programmer som eksempelvis "Hvem vil være millionær", er skattepligtige. Omtrent halvdelen går således til skat. Til sammenligning skal man blot betale 15 procent af gevinsten hos eksempelvis Lotto.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på forskning.ruc.dk

Hvordan finder man ud af om man har vundet i Klasselotteriet?

Hvordan finder jeg ud af, om jeg har vundet i Klasselotteriet? Du kan finde ud af om du er blevet en af de heldige vindere i en trækning på flere måder. Har du tilmeldt dig Gevinstmail eller –SMS, kontakter vi dig direkte, hvis dit lod bliver udtrukket.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på klasselotteriet.dk

Hvor meget skal man betale i skat hvis man vinder i Lotto?

Danske lotterier

En gevinst vundet i et godkendt dansk lotteri er skattefri. I Danmark er lotterier udbudt af Danske Spil, Klasselotteriet, Varelotteriet og Landbrugslotteriet godkendte. Det gælder fx Lotto, Joker, Skrabespil, Keno, Boxen, Trackside og Online Bingo.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skat.dk

Hvor stor er chancen for at vinde i klasselotteriet?

Med 1 lodnummer får du 41% chance for at vinde mindst én gevinst pr. år, 2 forskellige lodnumre giver 66% vinderchance, 3 forskellige lodnumre 80% og med 4 forskellige lodnumre får du hele 88% chance for gevinst pr. år.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på klasselotteriet.dk
Forrige artikel
Hvornår bliver julebryggen frigivet?
Næste artikel
Hvorfor sprang reaktor 4?