Hvordan aktiverer jeg eSIM?

Når du vil indstille dit eSIM, skal du som regel bare tænde din nye iPhone og følge instruktionerne på skærmen. Du kan aktivere dit eSIM, mens du indstiller din iPhone, hvis din operatør understøtter aktivering af eSIM via operatør eller hurtig overførsel af eSIM.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan aktiverer jeg mit eSIM?

Android
 1. Gå til Indstillinger.
 2. Gå til Mobilnetværk.
 3. Gå til Mobilabonnement.
 4. Vælg eSIM-profil.
 5. Slå mobilabonnement til/fra.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telenor.dk

Hvordan installerer man eSIM?

Det er både nemt og hurtigt at installere dit nye eSIM-kort.
...
Overordnet set kan installationen af et eSIM-kort opsummeres til tre simple skridt.
 1. Vælg og køb dit eSIM-kort via esimkort.dk.
 2. Modtag dit eSIM-kort på mail.
 3. Installér dit eSIM-kort gennem den tilsendte QR-kode eller medfølgende app.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på esimkort.dk

Hvordan installerer man eSIM på iPhone?

Gå til Indstillinger > Mobil, tryk på Indstil mobilnetværk eller Tilføj eSIM, og vælg derefter telefonnummeret med et fysisk SIM-kort. Tryk på Konverter til eSIM, og følg derefter instruktionerne på skærmen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvor lang tid tager det at aktivere eSIM?

Har du bestilt nyt nummer, kan du aktivere dit nye eSIM ca. 30 minutter efter din bestilling. Du modtager en mail så snart QR-koden ligger klar på Mit OiSTER.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på oister.dk

How To Activate eSIM On iPhone!Trouvé 25 relaterede spørgsmål fundet

Hvorfor kan jeg ikke få mit eSIM til at virke?

Hvis du ikke kan se Konverter til eSIM, understøtter din operatør ikke denne indstilling. Kontakt din operatør for at flytte dit telefonnummer fra dit fysiske SIM-kort til et eSIM ved hjælp af aktivering af eSIM via operatør eller ved at scanne en QR-kode. Tryk på Konverter mobilabonnement. Tryk på Konverter til eSIM.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Er eSIM gratis?

Få dit nye eSIM hurtigt og uden ekstra omkostninger

Hvis du mister din mobil, skal du ikke vente i flere dage på at modtage et nyt simkort. Med eSIM genereres en ny QR-kode i løbet af få minutter, og det koster dig ikke noget.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telenor.dk

Kan min iPhone bruge eSIM?

Et eSIM er et digitalt SIM-kort, der overholder branchestandarderne, og som understøttes af operatører over hele verden. eSIM er tilgængeligt på iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR og nyere. iPhone 14-modeller, der er købt i USA, har ikke en fysisk SIM-kortholder og understøtter kun eSIM.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvilke selskaber tilbyder eSIM til Apple Watch?

Hvis du ønsker eSIM til Apple Watch eller smartwatch, skal du som betale 29-40 kroner per måned hos de teleselskaber, der understøtter Apple Watch og/eller Samsung Galaxy Watch. Det drejer sig om Telenor, YouSee, Telmore, Telia og 3.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telepristjek.dk

Hvordan aktiverer jeg eSIM Telia?

Gå ind på Mit Telia

Tryk herefter på 'Bestil eller aktivér SIM-kort'. Klik derefter på 'Bestil eSIM'. Bekræft, at du vil bestille ved at indtaste din adgangskode til Mit Telia. Herefter får du vist en QR kode til dit eSIM.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telia.dk

Kan min tlf bruge eSIM?

De eneste smartphones, der indtil videre kan bruge eSIM, er de nyeste iPhones. Det vil sige iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max. Udover smartphones bruges der også eSIM i nogle få smartwatches, heriblandt Samsung Galaxy Watch og Apple Watch.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilsiden.dk

Hvem understøtter eSIM i Danmark?

Der er fire af de store mobilselskaber i Danmark, der understøtter eSIM med deres eget netværk. Disse mobilselskaber er: Telenor, teleselskabet 3, YouSee og Telia.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mp.dk

Hvordan aktivere jeg mit eSIM på Apple Watch?

Åbn appen Apple Watch på din iPhone. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Mobildata. Dit Apple Watch bør automatisk skifte til den operatør, din iPhone hører under. Hvis du har brug for at tilføje et nyt abonnement, skal du trykke på Tilføj et nyt abonnement og følge vejledningen på skærmen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan aktiverer jeg mit nye SIM-kort?

For at benytte dit SIM-kort skal du taste din PUK-kode, som du finder bag på SIM-kort holderen. Efter at have tastet din PUK-kode får du selv lov til at vælge din egen personlige PIN-kode. Nu er dit SIM-kort klar til brug.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 3.dk

Kan ikke aktivere SIM-kort?

Rens simkortet forsigtigt med en tør og ren klud. Indsæt simkortet igen og tænd mobilen. Indsæt simkortet i en anden mobil. Virker simkortet i den anden mobil, tyder det på, at din mobil trænger til en softwareopdatering.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telenor.dk

Kan man flytte eSIM til ny telefon?

eSIM til din mobil

Tag din mobil ind i fremtiden med et eSIM – helt gratis. Du kan få både dit privatnummer og dit arbejdsnummer på samme mobil med et fysisk SIM-kort og et eSIM. Du kan også vælge at droppe dit gamle, fysiske SIM-kort og få et eSIM. Du kan vælge eSIM, når du køber nyt abonnement eller ny mobil.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 3.dk

Hvordan fungerer eSIM på Apple Watch?

Du kan koble dit smartwatch til et eksisterende mobilnummer, så du ikke længere behøver at være i nærheden af din mobiltelefon. Vi kalder det Smartnummer. Du skal have et Apple Watch eller Samsung Watch med eSIM (Cellular). Dit smartwatch og din mobil deler den mængde taletid og data, du har i dit mobilabonnement.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telenor.dk

Hvornår får OiSTER eSIM?

Sådan bestiller du eSIM

Det er helt gratis, og kan aktiveres indenfor 30 min. Er du ny OiSTER-kunde og skal du til at købe et OiSTER-abonnement, får du i starten af din bestilling, mulighed for at vælge mellem ”Fysisk simkort” og ”eSIM”. Under Hjælp kan du læse mere om eSIM og hvordan du bestiller det.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på oister.dk

Hvad koster et SIM kort til Apple Watch?

Hvad er eSIM til smartwatch? Med et eSIM til dit smartwatch kan du besvare opkald, sende beskeder og streame musik direkte fra dit håndled - alt sammen uden din mobil. eSIM til dit smartwatch er et tilkøb til dit mobilabonnement og koster 30 kr./md.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 3.dk

Er eSIM bedre?

Hvad er godt ved eSim? Den største fordel ved eSim er, at du ikke længere behøver at holde styr på et fysisk simkort. Desuden skal du heller ikke skifte simkort, hvilket for mange kan være ret besværligt. En anden fordel er, at du hurtigere kan skifte mobilselskab og herved også mobilabonnement med et eSim.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mp.dk

Kan man have 2 numre på iPhone?

Alle iPhone-modeller, der understøtter eSIM, kan have flere eSIM'er og bruge Dual SIM med to aktive sim'er på samme tid. Du kan bruge Dual SIM ved at bruge et fysisk sim-kort og et eSIM. iPhone 13-modeller og nyere modeller understøtter også to aktive eSIM'er.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Kan man have 2 sim kort til samme nummer?

Når du har flere SIM-kort tilknyttet samme abonnement, kan du bruge dem på samme tid - uafhængigt af hinanden. Du kan fx læse e-mails på din mobiltelefon, mens du er på nettet på din tablet. Du kan dog ikke bruge dit Datadeling SIM-kort til mobiltelefoni.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telmore.dk

Hvilke ure har eSIM?

Disse smartwatches har eSIM
 • Apple Watch Series 3.
 • Apple Watch Series 4.
 • Apple Watch Series 5.
 • Huawei Watch 2.
 • Samsung Galaxy Watch.
 • Samsung Galaxy Watch Active 2.
 • Samsung Gear S2 Classic 3G.
 • Samsung Gear S3 Classic LTE.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telepristjek.dk

Hvor kan jeg købe eSIM?

Hos Telenor er eSIM til telefoner gratis. Også hos Telia er eSIM til telefoner gratis. Hos Telmore koster et eSIM et engangsbeløb på 99 kroner for både nye og nuværende mobilkunder. Hos Yousee koster et eSIM ikke ekstra.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telepristjek.dk

Er der eSIM i Apple Watch?

Hvis du har en iPhone (iPhone 6 eller nyere) og et Apple Watch (Series 3 eller nyere), er det muligt for dig at registrere dit Apple Watch med eSIM via din iPhone. Det gør du ved at parre dit ur med din iPhone i Watch appen på din iPhone.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telia.dk
Forrige artikel
Er gurkemeje godt for immunforsvaret?
Næste artikel
Hvordan føler man sig mæt uden at spise?