Hvilket hul kommer udflåd ud af?

Hvor udflåddet hos kvinder stammer fra skeden og er helt naturlig, kommer det hos mænd fra urinrøret og er ikke naturligt. Udflåd fra urinrøret hos mænd kan være et symptom på smitte med kønssygdomme som klamydia eller gonoré.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på australian-bodycare.dk

Hvor kommer udflåd ud fra?

Årsager til udflåd

Udflåd består af det sekret, der holder slimhinden i skeden fugtig og af væske fra selve slimhinden. Udover mælkesyrebakterier, som sikrer at sekretet er surt (lavt pH), indeholder sekretet en lang række andre mikroorganismer, som tilsammen skaber et miljø der beskytter mod betændelse.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apoteket.dk

Kan man komme af med udflåd?

Behandling af udflåd fra skeden

I mange tilfælde vil det være tilstrækkeligt at genoprette den normale flora med mælkesyrebakterier i skeden, hvorefter symptomerne forsvinder. Der findes flere produkter med frysetørrede mælkesyrebakterier beregnet til brug i skeden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på min.medicin.dk

Kan andre lugte mit udflåd?

Udflåddet ændres i løbet af en cyklus og efter samleje. Almindeligt udflåd lugter ikke og er cremet og hvidt. Har du kløe, svie og er dit udflåd gråligt, grønligt, vandigt eller skummende og lugter dårligt eller fiskeagtigt, er der tit tale om det, man kalder Bakteriel Vaginose (BV).

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på gynfloridon.dk

Hvad er udflåd fra urinrøret?

Der kan ses flåd fra urinrørets åbning, enten som gulligt cremeagtigt pus, eller som en mere tyndtflydende uklar væske. Man kan dog godt have urinrørsbetændelse – også seksuelt overført – selvom disse symptomer ikke er til stede.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ssi.dk

Jeg afstøber min fisseTrouvé 39 relaterede spørgsmål fundet

Hvorfor lugter min skede af fisk?

En stærk, fiskelignende lugt kan f. eks. betyde, at du har fået bakteriel vaginose. Bakteriel vaginose er en infektion, der skyldes ubalance mellem de bakterier, der er i skeden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apopro.dk

Hvordan skal mit udflåd se ud?

Dog kan mængden af udflåd variere fra person til person. Hos nogle kvinder er det blot en lille mængde væske, mens det hos andre kan være et decideret problem. Nogle kvinder føler nemlig, de skal gå med et trusseindlæg eller bind, fordi trusserne føles helt våde af den slimede væske.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på australian-bodycare.dk

Hvordan må udflåd ikke se ud?

Unormalt udflåd

Bakteriel vaginose skyldes ubalance i skedens bakterieflora og kan føre til tyndt, gråligt udflåd, som har en fiskeagtig lugt. Ildelugtende udflåd kan også skyldes atrofisk kolpit, hvilket skyldes østrogenmangel og især rammer kvinder, der har passeret overgangsalderen eller ammer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apopro.dk

Hvorfor lugter man af fisk forneden?

Normalt er skedens sekret præget af mælkesyrebakterier, som holder sekretet surt. Men det sker, at der kommer en forskydning i de naturlige mikroorganismer i basisk retning og såkaldt anaerobe bakterier tager over - og det forværres ved samleje og giver fiskelugt. Der er ikke tale om kønssygdom, og det smitter ikke.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netdoktor.dk

Kan man svede i skeden?

Et sundt underliv starter med den rette rens

Ligesom under dine arme er det nemlig ikke sveden – eller i dette tilfælde udflåddet – der giver lugtgenerne.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på costume.dk

Hvorfor er mit udflåd tykt?

I nogle tilfælde kan øget udflåd skyldes Herpes, klamydia, Gonoré eller Trichomonas, som dog lige så ofte forekommer uden symptomer. Kønsvorter (kondylomer) og syfilis giver sjældent øget udflåd. Atrofi (udtynding af slimhinden i skeden). Øget udflåd, svie og brændende fornemmelse i området samt smerter ved samleje.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apoteket.dk

Hvor gammel er man når man får udflåd?

I Danmark får piger deres første menstruation, når de er mellem 9 og 18 år. Før du får menstruation, er det normalt at have udflåd i nogle måneder. Det er en mælkeagtig væske, der kommer fra skeden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.dk

Hvornår er udflåd farligt?

Vær særlig opmærksom og gå til lægen, hvis du:

Har øget udflåd fra skeden. Har brunligt udflåd eller udflåd blandet med blod, ofte ildelugtende. Pletblødning ved fysisk aktivitet, vandladning eller afføring. Blødning i forbindelse med samleje.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på cancer.dk

Hvorfor smager mit udflåd surt?

Skeden skal være "sur"

I skeden findes en række bakterier, som har til opgave at holde skeden ren og normal. Der skal være den rette balance i skeden og et gunstigt miljø, som giver de normale bakterier gunstige vækstbetingelser og hæmmer andre. Det normale miljø i skeden er "surt" (lav pH-værdi).

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.dk

Hvorfor lugter min menstruation?

Under menstruation kan hormonelle forandringer, blod og udflåd ændre pH-værdierne i din vulva og i skeden. Det betyder, at din lugt bliver anderledes, og til tider øge risikoen for bakterielle infektioner.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på libresse.dk

Er det normalt at bruge trusseindlæg hver dag?

UNDGÅ TRUSSEINDLÆG!

Indlæggene skaber nemlig et varmt og fugtigt miljø, som blandt andet kan øge risikoen for svamp, og det er derfor en god idé at undgå at bruge trusseindlæg for ofte – hvis overhovedet – og ellers gå efter trusseindlæg med færrest mulige syntetiske fibre.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vivag.dk

Hvorfor lugter mine underbukser?

Lugten beskrives ofte som “fad” – ligesom sæd. Hvis du oplever symptomer, som ikke er normale. For eksempel meget anderledes eller ildelugtende udflåd, bør du søge læge. Dette kan nemlig skyldes betændelse i skeden, svampeinfektion eller bakteriel vaginose.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på australian-bodycare.dk

Hvordan får man ens skede til at dufte?

Hvis man gerne vil undgå for megen lugt efter endt samleje, er der her nogle råd, man kan tage i brug: Brug et kondom, mens I har sex. Rens skeden med rent vand efter endt samleje. Det hjælper ikke at tage et helt bad og grundigt forsøge at vaske skeden med sæbe, som mange ellers fejlagtigt tror.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på doc24.dk

Hvordan skal en and lugte?

- Når man lukker dem op (ænderne, red.), så er man ikke det mindste i tvivl om, at det er en dårlig and. Den stinker, siger Martin Daasbjerg, der forklarer at alle vakuumpakkede ænder vil lugte en smule surt, når man åbner dem. - Men hvis anden har en afvigende duft, så er man ikke det mindste i tvivl om det.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nyheder.tv2.dk

Hvorfor lugter mine trusser?

Lugten fra underlivet skyldes først og fremmest udflåd. Udflåd har fra naturens side en pH-værdi – altså en surhedsgrad – mellem 3,8 og 4,2, og det sure miljø i skeden er blandt andet med til at forhindre bakterier, infektioner og sygdomme og dermed sikre dig et sundt underliv.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på alt.dk

Hvorfor klør det i skridtet?

Kløe og svie i skeden kan skyldes en infektion eller kønsvorter, men det er også et almindeligt problem efter overgangsalderen, hvor hormonændringer påvirker slimhinden, så den bliver tør. Kløe og svien i de ydre kønsorganer kan skyldes infektioner med bakterier, hvor den hyppigste er gardnerella.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aleris.dk

Kan svamp i skeden gå over af sig selv?

Det kan være ganske generende at være ramt af skedesvamp, men selvom det irriterer, er det ufarligt, og en infektion går typisk over af sig selv igen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på matas.dk

Kan man lugte sig selv?

Alle mennesker har deres helt egen personlige duft, som udskilles fra især armhuler og kønsorganer og via sved, urin og vaginal sekret. Sved lugter, ligesom urin og vaginal-sekret, ikke af noget i sig selv.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netdoktor.dk

Kan mænd lugte når kvinder har menstruation?

Selv kvinder, der før var blevet vurderet som uattraktive, blev attråværdige, når mændene havde duftet til skedesekretet. Lugten af skedesekret fra andre perioder af kvindens cyklus havde ikke nær den samme effekt på mændene.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på illvid.dk

Hvad er tegn på kræft i underlivet?

hyppig vandladning, blærebetændelse og besvær med at holde på vandet. tendens til træg mave, som står på i mere end en måned. opspilet mave og uforklaret vægtstigning eller vægttab. smerter nedadtil i maven og/eller ryggen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på cancer.dk
Forrige artikel
Hvad betyder onl 2000 409?
Næste artikel
Hvordan passer skorpion og tvilling?