Hvilken dansk avis lukkede i 2011?

Derimod måtte det mere specifikt politiske Aktuelt lukke i 2001. Erhvervsbladet lukkede i 2011.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad er Danmarks mest læste avis?

Politiken trak i 2022 mere fra hovedfeltet som landets mest læste avis. Helt præcist føjede Politiken 25.000 læsere til sin ugentlige dækning sidste år, som dermed landede på 501.000.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mediawatch.dk

Hvilken avis er Berlingske Tidende?

Berlingske er en dansk avis, grundlagt af hofbogtrykker Ernst Henrich Berling den 3. januar 1749 med navnet Kiøbenhavnske Danske Post-Tidender. Avisen udkom oprindelig to gange om ugen på dansk og med parallelle udgaver på fransk og tysk frem til hhv. 1776 og 1797.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvilken avis er Danmarks største?

De største aviser herhjemme er Jyllands-Posten, Berlingske, Politiken og Ekstra Bladet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aviskampagner.dk

Hvilken dansk avis har det største oplagstal?

Weekendavisen har som den eneste landsdækkende avis formået at få flere læsere i løbet af det sidste halvår af 2020 og første halvår af 2021 sammenlignet med samme periode årene forinden. Weekendavisen er dermed gået fra 200.000 til 213.000 ugentlige læsere.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på journalisten.dk

250.000 TYSKERE I DANMARKTrouvé 25 relaterede spørgsmål fundet

Hvem læser Politiken?

Politiken har en socialliberal tradition og en læserskare, hvor flertallet ligger til venstre på den politiske højre-venstre akse. Avisen har hovedsæde i Politikens Hus på Rådhuspladsen i København.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er forskellen på BT og Berlingske?

I perioden 2001-07 blev B.T. udgivet af et selvstændigt selskab under De Berlingske Dagblade, der igen ejedes af Berlingske Media, men udgives siden som en del af det samlede udgiverselskab for koncernens betalte dagblade.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvem ejer Berlingske Tidende?

Siden 30. juni 2014 har det belgiske De Persgroep været ejer af Berlingske Media. En stor del af aktierne i Berlingske Media var i en årrække ejet af A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg og Danske Bank.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad hedder Norges største avis?

Aftenposten er Norges største avis efter oplag, og den ledende norske abonnementsavis. Avisen udkommer i Oslo, og udgives som eneste norske avis to gange daglig. Morgenudgaven er landsdækkende, mens eftermiddagsudgaven, Aften, er lokalavis for Oslo og omegn.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad koster det at holde Berlingske Tidende?

Vælg dit Berlingske-abonnement

14 dage for 0 kr. Tilbuddet gælder til 31.05.2023. Abonnementet fortsætter til normalpris, 129 kr./md., efter 14 dage.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på abonnement.berlingske.dk

Hvilket segment læser Weekendavisen?

Weekendavisen har fire sektioner: Samfund, Kultur, Bøger og Ideer. Avisen henvender sig primært til læsere, som efterspørger længere og dybdeborende artikler om politik, internationale problemstillinger, kulturelle begivenheder, bøger og forskning.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem er den typiske læser af BT?

B.T. skriver til målgruppen: mænd og kvinder (50/50) mellem 25 og 54 år, som bor i og omkring de fire største byer. Målgruppen er karakteriseret ved at være engagerede, købeglade, tager hurtigere beslutninger, påvirkes af reklamer og går aldrig af vejen for et godt tilbud.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på berlingskemedia.dk

Hvilken aldersgruppe læser mest avis?

Kulturvaneundersøgelsens seneste måling viser, at 25 pct. af den voksne befolkning abonnererede på trykte eller digitale aviser i starten af 2022, og andelen stiger markant med alderen. I den yngste aldersgruppe (16-24 år) abonnerede 6 pct. på aviser, mens hver anden over 74 år gjorde det samme.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dst.dk

Hvor mange danskere læser avis?

af sine læsere, viser Kantar Gallups opgørelse. De 170 lokale ugeaviser havde sammenlagt et ugentligt læsertal på 2,86 mio. læsere i perioden 2021/2022 mod 2,91 mio. læsere i perioden 2020/2021.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mediawatch.dk

Hvad koster Berlingske som e avis?

Berlingskes tilsvarende abonnement med adgang til e-avis koster 199 kr. månedligt, og på Jyllands-Posten koster et abonnement med e-avis ligesom på Politiken 299 kr. om måneden. Berlingske rundede i slutningen af 2021 100.000 abonnenter.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mediawatch.dk

Hvad koster Berlingske Tidende i løssalg?

Siden 1990 er prisen for at købe en avis i løssalg på hverdage steget med op til 483 procent. Politiken og Berlingske er steget mest og koster nu 35 kroner på hverdage, mens de to klassiske løssalgsaviser Ekstra Bladet og BT på hverdage er steget med 250 procent og 300 procent siden 1990.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på journalisten.dk

Hvem ejer Weekendavisen?

Fra 2001 er Weekendavisen blevet udgivet af et selvstændigt selskab under De Berlingske Dagblade, der igen ejes af Berlingske Media.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvem ejer de Persgroep?

De Persgroep BV er en Belgisk media virksomhed, der fuldt ud ejes af den i Flandern berømte familie af iværksættere Van Thillo. Virksomheden er aktiv i tre lande, Belgien, Nederlandene og Danmark.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Er B.T. lukket?

Når kalenderen viser år 2023, vil det ikke længere være muligt at få sine nyheder i en papiravis fra B.T. Onsdag meddelte Berlingske Media, der udgiver B.T., at man i det nye år lukker papiravisen og fremover kun vil udkomme digitalt. - De sidste fire år er B.T.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvor længe har B.T. eksisteret?

* B.T. udkom for første gang 31. august i 1916.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvilken avis skal jeg vælge?

Første skridt er naturligvis at finde ud af, hvilken avis der kan tilbyde det indhold, du helst vil læse. Derefter kan du begynde at kigge på de forskellige abonnementsløsninger. Der skal nok være en model, som passer til både dit budget og dine præferencer, når det kommer til, hvordan du helst modtager dine nyheder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på laanekassen.dk

Er Politiken Omnibus?

Der findes mange forskellige typer aviser, og de varierer fra hinanden i indhold og udformning. Fx er Ekstra Bladet og BT tabloidaviser, mens Politiken, Jyllands-Posten og Berlingske kaldes for omnibusaviser.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på portals.clio.me

Hvilken politisk holdning har Jyllands Posten?

I Jyllands-Postens Fonds fundats fastslås det, at Jyllands-Posten skal udgives som en liberal og uafhængig avis, og den regnes almindeligvis for den mest højreorienterede af de to borgerlige landsdækkende morgenaviser.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem ejer JP Politiken?

JP/Politikens Hus A/S ejes af Jyllands-Posten Holding A/S (50 pct.) og A/S Politiken Holding (50 pct.). Bag disse står et fondsejerskab, som udgør en særlig styrke for koncernens dagblade og øvrige aktiviteter.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyllands-posten.org
Forrige artikel
Hvor mange tyskere døde under 1 verdenskrig?
Næste artikel
Hvor skal blækpatroner smides ud?