Hvilke biler holder prisen bedst?

Disse bilmærker holder prisen bedst
 • Skoda (41,4 %)
 • Kia (41,4 %)
 • Toyota (41,8 %)
 • Hyundai (42 %)
 • Dacia (42,2 %)

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på solgt.com

Hvilken billig bil skal jeg vælge?

Bedste brugtbil til 50.000 kroner

trillingerne Citroën C1, Peugeot 107 og Toyota Aygo,« siger Jan Lang. Han peger også på, at man nu kan finde fornuftige minibiler som Volkswagen Polo og Renault Clio. I prislejet kan man også finde billige stationcars og større biler, som har kørt mange kilometer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på santanderconsumer.dk

Hvilke biler har høj indstigning?

Søgeresultater
 • Opel Crossland X. 1,2 Enjoy 5d. ...
 • VW Tiguan. 2,0 TDi 150 Life DSG 5d. ...
 • Peugeot e-2008. 50 Allure 5d. ...
 • Volvo V40 CC. 2,0 D3 150 Momentum 5d. ...
 • Citroën C5 Aircross. 1,5 BlueHDi 130 Platinum EAT8 5d. ...
 • Peugeot e-2008. 50 Allure Pack 5d. ...
 • Nissan Qashqai. 1,2 Dig-T 115 Visia 5d. ...
 • Nissan Micra. 1,2 Visia 5d.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bilbasen.dk

Hvilke brugte biler sælger bedst?

Den mest solgte brugtbil

Topsælgeren er VW Golf, og den er efterfulgt af VW Polo og VW Passat. Skoda Fabia er den fjerde mest solgte brugte bil, og Toyota Aygo lukker ledet i top fem-listen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Hvilken bil mærke er bedst?

Med en score på 29,0 indtager Volkswagen suverænt den danske biltop. På andenpladsen ligger Mercedes-Benz med en score på 24,7 efterfulgt af Volvo, der scorer 24,1. Volvo placerer sig generelt godt i de nordiske lande.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på via.ritzau.dk

STRØM - afsnit 33: Hvad holder prisen bedst? El-, benzin- eller dieselbil?Trouvé 21 relaterede spørgsmål fundet

Hvilke brugte biler holder prisen?

Disse bilmærker holder prisen bedst
 • Skoda (41,4 %)
 • Kia (41,4 %)
 • Toyota (41,8 %)
 • Hyundai (42 %)
 • Dacia (42,2 %)

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på solgt.com

Hvilken bil er mest fejlfri?

Skodâ er det mest fejlfrie bilmærke på FDM's testcentre. Tjekkiske Skodâ er det bilmærke, der leverer de mest fejlfri biler. Kun 4,7 fejl blev der fundet pr.
...
Listen over bilmærker og deres fejlrate:
 • Skodâ: 4,7.
 • Suzuki: 4,8.
 • Toyota: 4,9.
 • Audi: 5,0.
 • Mazda: 5,1.
 • Saab: 5,1.
 • Peugeot: 5,3.
 • Honda: 5,4.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på autobutler.dk

Hvilken bil har mindst problemer?

TÜV-rapporten 2021

For fjerde år i træk er det Opel Adam, der er mikrobilen med færrest fejl. I minibilsklassen er det Audi A1, der klarer sig bedst, mens Hyundai i30 skubber Mercedes A-Klasse af pinden i den populære Golf-klasse.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fagbladet3f.dk

Hvad er den mest sjældne bil?

På førstepladsen har vi en af de mest sjældne, ældste og dyreste biler i verden i dag - Rolls Royce 15 hp (horsepower/hestekræfter) fra 1904. det er den første bil, der blev bygget af Charles Rolls og henry Royce i 1904 i Manchester i Storbritannien.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på catawiki.com

Hvilken bil er billigst i drift?

Danmarks suverænt billigste bil at eje og bruge er Citroen C1 1.0 Aspire. Hver kilometer i denne fikse, aldrende bilmodel koster en bagatel af 1,28 kr. Udgiften over fire år er 102.347 kr., når alt undtagen den individuelle udgift til forsikring er medregnet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bilpriser.dk

Hvilken bil er bedst at købe brugt?

Vinderen af Årets Brugtbil, og dermed den bedste brugte bil i Danmark 2019, blev efter juryens afstemning VW Golf VII. Den kompakte BMW-model vurderes samlet set til at være det bedste brugtbilkøb i øjeblikket og vinder kåringen foran Ford Fiesta, Skoda Octavia, Nissan Qashqai og Skoda Superb. »Volkswagen Golf i 7.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på santanderconsumer.dk

Hvilket bilmærke er billigst at reparere?

Dodge er det bilmærke, der ligger øverst på listen, når det gælder prisen på reparationer. Porsche, Tesla og Jaguarer kan også være med, mens Hyundai er de billigste at få repareret bilskader på.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på newsbreak.dk

Er franske biler dårlige?

Rapporten er en statistik over mere end 4,25 millioner driftsstop på de tyske veje, og den viser, at de franske bilmærker klarer sig bedre og bedre. Tyske biler som BMW, Audi og Mercedes er de biler med suverænt færrest fejl, mens også Peugeot klarer sig godt.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bilmagasinet.dk

Hvilken lille bil er bedst?

Da vi i 2020 sidst lavede en gruppetest af minibiler, var Totota Yaris med hybridmotor vinderen. Siden er der kommet flere spændende modeller til, og vinderen i år blev den helt nye Skoda Fabia. Ud over at være velkørende og rummelig præsenterer Fabia helt nyt sikkerhedsudstyr i klassen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Hvilken bil er bedst Kia eller Hyundai?

Især Kia er bygget i knaldhårde plastmaterialer, mens Hyundai virker en smule mere gedigen, og man sidder også bedre i de store i20-sæder. Selve layoutet af cockpittet vinder ingen designpriser til Hyundai, men det hele fungerer dadelfrit.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyllands-posten.dk

Hvilke biler ruster ikke?

Skal din bil holde længe i det danske klima, bør du købe Renault Clio, Toyota Avensis, Renault Mégane, Ford Focus eller Opel Astra. Er du ligeglad, og lader gerne bilen forsvinde hurtig i brun rust, bør du købe VW Passat, Hyundai Sante Fe, Citroën C3, Fiat Punto eller Kia Cee ́d.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på magacin.dk

Hvilken familiebil er bedst?

En stationcar er den perfekte familiebil til familier med op til to små børn, der skal sidde i autostol. Volkswagen Passat - populær bil der findes mange af på brugtvognsmarkedet til en god pris. Ford Mondeo - populær bil med god rummelighed. Fås nu også som hybrid.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på alfinans.dk

Hvilken SUV har mindst feil?

Titlen som SUV med færrest fejl overtager Mercedes GLC fra Mercedes GLK, mens GLC også får titlen som bilen med færrest fejl af alle. En titel som GLC altså overtager fra Porsche 911. Du kan købe den fulde TÜV-rapport til den nette sum af 5 Euro lige her.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på blog.bilbasen.dk

Hvad er den mest normale bil i Danmark?

De fem mest udbredte bilmærker har produceret 1,2 millioner af personbilerne i Danmark. Øverst på listen ligger VW med 322.000 af de personbiler, der var registreret i Danmark ved udgangen af 2020. På de efterfølgende pladser kommer Peugeot (249.000), Toyota (228.000), Ford (200.000) og Citroën (181.000).

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på motorst.dk

Hvilke brugte biler er steget mest i værdi?

I 2020 kunne du få 200.000 kroner for en fire år gammel Skoda Octavia. I 2021 kan du få hele 250.000 kr for den. Den bedst sælgende bil i 2019, Nissan Qashqai, er steget fra 160.000 til 200.000 kroner, mens mikrobilen, Volkswagen Up, er steget fra 70.000 til 80.000 kroner.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på idenyt.dk

Kan det betale sig at købe en brugt bil?

Tommelfingerreglen er, at nye biler normalt har større afskrivninger og færre vedligeholdelsesomkostninger, mens brugte biler har lavere afskrivninger og højere vedligeholdelsesomkostninger. På kort sigt er det derfor som udgangspunkt billigere at købe en brugt bil frem for en ny bil.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Hvornår falder prisen på brugte biler?

Samtidig viser dugfriske tal, at september er første gang i 18 måneder, at prisen på brugte biler er dykket. Generelt er der tale om et beskedent fald på 0,1 procentpoint, men faldet dækker over større prisfald på især dyre biler, elbiler og plug-in-hybridbiler.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finans.dk

Hvilket bilmærke sælger bedst i Danmark?

Ser vi på året som helhed, er de mest solgte mærker Volkswagen, Toyota og Mercedes, mens de mest solgte modeller er Citroën C3, peugeot 208 og Ford Kuga.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ugeavisen.dk
Forrige artikel
Hvordan får man en rund numse?
Næste artikel
Er et snit på 9 godt?