Hvem solgte NemID?

Selskabet Nets, der ejer blandt andet Dankort og NemID, er blevet solgt for 17 milliarder kroner. De nye ejere er to amerikanske selskaber og et dansk. Nets sælges til de amerikanske selskaber Advent International og Bain Capital og det danske selskab ATP for i alt 17 milliarder kroner.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvem har købt MitID?

Nets' intentioner om at sælge NemID og MitID, der kaldes e-ID-løsninger, er en del af den nye strategi for Nexi Group, som Nets er en del af. Her vil Nexi Group lægge sit fokus på betalingsløsninger.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nyheder.tv2.dk

Hvem har udviklet NemID?

NemID er udviklet af Nets DanID for det offentlige og bankerne som en fælles løsning til en lang række services på nettet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk

Hvem har købt Nets?

Nets blev i juli 2021 fusioneret med Nexi i en handel til 58 mia. kr. Nexi Group er til stede i mere end 25 lande.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finanswatch.dk

Hvornår blev Nets solgt?

I foråret 2014 blev Nets solgt for 17 milliarder kroner til ATP samt de to amerikanske kapitalfonde Advent International og Bain Capital. Godt en måned senere blev den såkaldte Se og Hør-sag oprullet, hvor Nets var involveret. I september 2017 bød den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman på nets for 33 mia.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

How to get MitID app with NemID via MitID.dk - November 2022Trouvé 44 relaterede spørgsmål fundet

Hvorfor har Nets trukket penge?

Det kan for eksempel være en forbruger, der har mistet eller fået stjålet sit betalingskort, og hvor kortet er blevet misbrugt. Det kan også være en forbruger, der har opsagt et abonnement hos en virksomhed, men hvor virksomheden stadig trækker penge fra forbrugerens konto.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på forbrugerombudsmanden.dk

Hvem ejer NEXI?

Den italienske betalingsformidler Nexi har opkøbt Nets i stor handel.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på berlingske.dk

Hvem ejer NemID og MitID?

MitID er udviklet og ejet gennem et partnerskab mellem de danske pengeinstitutter repræsenteret ved Finans Danmark og den offentlige sektor repræsenteret ved Digitaliseringsstyrelsen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk

Hvem ejer PBS?

Betalingsservice er nu en del af Mastercard

Selskabet vil i forbindelse med overtagelse skifte navn til Mastercard Payment Services Denmarkog vil fremadrettet blandt andet stå for Betalingsservice, Leverandørservice, Overførselsservice og Informationsservice.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på betalingsservice.dk

Er Nets blevet solgt?

Nets solgt til italienske Nexi for 45 mia kr - Bo Nilsson skifter fra adm direktør til formand for Nets.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borsen.dk

Hvornår fik vi NemID i Danmark?

NemID til private borgere blev lanceret den 1. juli 2010. Med NemID kan borgere bruge det samme bruger-id og den samme adgangskode til både deres netbank, offentlige hjemmesider og en lang række private tjenester på nettet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk

Hvem vandt MitID udbud?

​Nets har vundet udbuddet af MitID og skal derfor levere sikre digitale identiteter i Danmark i yderligere 10-12 år. Nets har vundet det store udbud om MitID, der er næste generation af NemID.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nets.eu

Hvornår bliver NemID fjernet?

NemID lukker endeligt d. 30. juni 2023. Private tjenester bestemmer selv, hvilke loginmuligheder de vil tilbyde deres kunder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk

Kan man slippe for MitID?

Der er intet lovkrav om, at man skal have hverken NemID eller MitID. Det gør det bare en del nemmere for dig at betjene dig selv på nettet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mitid.dk

Hvem kan undgå MitID?

Fritagelse for digital post og NemID/MitID

ikke har adgang til en computer med tilstrækkelig internetforbindelse i dit hjem eller opholdssted. har en fysisk eller kognitiv funktionsnedsættelse, som hindrer dig i at modtage og læse post digitalt. er registreret som udrejst af Danmark. er blevet hjemløs.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på frederikshavn.dk

Er der noget galt med MitID?

MitID er blevet indfaset i løbet af 2021 og 2022. Indtil NemID lukkes permanent på et tidspunkt i løbet af i år, virker det fortsat sideløbende med udrulningen af MitID. Ifølge Digitaliseringsstyrelsen er over tre millioner borgere allerede skiftet til MitID.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dk-sundhed.dk

Er NETS og PBS det samme?

PBS hedder i dag NETS og står blandt andet bag dit dankort, betalingsservice, dit NemID og andre internationale betalingskort. PBS er forkortelsen for 'Pengeinstitutternes Betalingsservice' og er den førende leverandør i Danmark, når der tales om elektroniske betalingsløsninger.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på amino.dk

Hvad koster det at have PBS?

Med virkning fra 1. oktober 2022 indfører vi den nye prismodel, som vil bestå af en pristrappe med 10 intervaller for adviseret betaling. Det laveste prispunkt bliver 2,49 kr., mens det højeste prispunkt bliver 4,89 kr. Abonnementet for at bruge Betalingsservice bliver i fremtiden 149 kr.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på betalingsservice.dk

Hvornår bliver PBS trukket?

Tidsfrist for indsendelse af filer til Betalingsservice er 6. sidste bankdag kl. 9:00 i hver måned. Vi anbefaler, at du sender dine betalingsdata senest dagen før afleveringsfristen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på betalingsservice.dk

Er NemID dansk?

Du behøver ikke være dansk statsborger for at få NemID. Du kan også få NemID, hvis du fx har dansk opholdstilladelse eller studerer i Danmark. Hvis du er under 15 år eller ikke har et dansk cpr-nummer, kan du kun få NemID til netbank - og kun såfremt din bank tilbyder dette.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nemid.nu

Hvem står for driften af MitID?

MitID er udviklet i et partnerskab mellem Digitaliseringsstyrelsen og Finans Danmark – interesseorganisation for bankerne.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk

Er NemID og MitID det samme?

MitID er godt i gang med erstatte NemID og dermed blive hele Danmarks nye digitale ID. Men selvom mange danskere allerede har fået MitID, skal de stadig beholde deres NemID et halvt års tid endnu.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk

Er Nets offentlig?

“Alle betingelser for det frivillige anbefalede offentlige tilbud på Nets A/S er blevet opfyldt med en endelig aktionærgodkendelse på ca. 94,1 %.” Det er den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedmann, der står bag købet af Nets.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på computerworld.dk

Er Nets en offentlig virksomhed?

Tjenesteudbyderen driver ikke offentlig forvaltningsvirksomhed og er i konkurrence med private virksomheder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nets.eu

Hvem står bag Betalingsservice?

Du støder helt sikkert ofte på deres løsninger i din dagligdag. Det er nemlig NETS, som står bag dankortet, betalingsservice (PBS) og Nem-ID.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på billy.dk
Forrige artikel
Hvem er den første mand i rummet?
Næste artikel
Hvad dækker sygesikringen?