Hvem sang kor på Kvinde min?

I 1975 udgav bandet Gasolin et album med sangen ”Kvinde min”.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på historielab.dk

Hvad handler sangen Kvinde min om?

Kvinde min fortæller alt om, hvilken brand Hanne Qvist Larsen antændte i Kim Larsen. Han mødte hende, og den betingelsesløse kærlighed, i februar 1972 på værtshuset Laurits Betjent. Det er måske netop det personlige, dét at Kim Larsen har skrevet til sit livs kærlighed, der gør, at sangen er så god.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på songshape.dk

Hvem har skrevet sangen Joanna?

"Joanna" er skrevet af Kim Larsen, men sunget af den dengang 13-årige Søren Bernbom.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvornår skrev Kim Larsen Kvinde min?

Gasolin' med nummeret ”Kvinde min” i 1978.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvad er Kim Larsen mest populære sang?

I artiklen ”Danskerne har stemt: Her er Kim Larsens største hit” (se kilder) fremgår det, at 17% af de knap 28.600 adspurgte i DR's store undersøgelse peger på nummeret ”Om lidt”, skarpt forfulgt af ”Kvinde min” og ”Langebro”.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hjalmer - Kvinde Min (Official Live)Trouvé 19 relaterede spørgsmål fundet

Hvor rig er Kim Larsen?

På trods af en formue, som ifølge artiklen ”Kim Larsen efterlader sig en stor formue” (se kilder) ved hans død beløb sig til knap 77 mio. kroner, levede han ikke noget ekstravagant liv. Han boede i de sidste år af sit liv i en lejlighed i Odense sammen med sin kone Liselotte Kløvborg.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvad er mening bag sangen Joanna?

Selve teksten fokuserer på savnet efter et sted hvor man ikke skal passe sig selv, men være en del af et fællesskab. Fællesskabet kunne være det fællesskab i hippiemilljøet, der refereres til.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bibzoom.dk

Hvem sang Joanna til mindekoncert?

Den dengang kun 14-årige Alfred Kann tog de 35.000 publikummer på Rådhuspladsen og 1,4 millioner seere hjemme i stuerne med storm, da han for knap et år siden sang Kim Larsens ikoniske hit 'Joanna' til mindekoncerten for den afdøde legende. Hør Kim Larsens hit 'Joanna' fra 1973, mens du læser videre.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad hedder sangen?

Hold knappen Hjem nede på din telefon, eller sig "Hey Google". Spørg "Hvilken sang er det?" Afspil en sang, eller nyn, fløjt eller syng sangens melodi. Nyn, fløjt eller syng: Google Assistent finder sange, der lyder som det, du prøvede at gengive.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.google.com

Hvad hedder sangen i smuk?

Anabel - "It's U" - Musikvideoen til sangen fra biograffilmen SMUK.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på youtube.com

Hvem var vært på Hit med sangen?

Hit med Sangen er et dansk tv-program, fra år 2000, baseret på The Lyrics Board og sendt på DR1. Den oprindelige vært var Amin Jensen, der sammen med Sigurd Barrett og Sascha Dupont, senere blev Sigurd udskiftet med Jens Krøyer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem har skrevet melodien til?

Erik Sommer har komponeret et sted mellem 300 og 400 sange. Mange af dem er at finde i sangbøger, der bliver brugt til børn og unge. Melodien til ”Du, som har tændt millioner af stjerner”, som han er mest kendt for, skrev han på en enkelt dag.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvem skriver Billie Eilish sange?

Da Eilish var 11, begyndte hun at skrive og synge sine egne sange, inspireret af sin bror Finneas O'Connell, der allerede skrev, spillede og producerede egne sange med sit band.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor mange sange har Billie Eilish lavet i alt?

Så det har vi gjort ved at rangere alle Eilishs 33 sange hidtil fra værst til bedst. Bemærk dog, at features, remixes og covers ikke er med på listen. Kun sange, som hun har udgivet i eget navn – fra 'Ocean Eyes' og frem til den nyeste sang, 'Your Power'.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på soundvenue.com

Hvordan var stemningen til Kim Larsens mindekoncert?

Tusindvis af danskere havde trodset det klare og kølige efterårsvejr og var taget til mindekoncert for at synge med på klassikere som "Langebro", "Midt om natten", "Kvinde min" og mange flere. Og også til storskærmsarrangementer landet over var folk samlet for at følge koncerten, der hyldede Larsen og hans sangskat.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyllands-posten.dk

Hvad hed Kim Larsens sidste sang?

I sidste uge døde Kim Larsen. Han spillede sin sidste koncert for kun 36 dage siden, hvor han sang "Som et strejf af en dråbe".

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad hedder Kim Larsens første sang?

84. Den første sang Kim Larsen skrev hed 'Lorelei'.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Hvad hedder den sang jeg nynner?

I Google-appen til Android og iOS kan man trykke på mikrofonen og sige “Hvad er det for en sang?” eller trykke på knappen “Søg efter en sang”. Man skal nynne i 10-15 sekunder, før der kommer et forslag til kunstner, titel og albumcover fra Google frem.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilsiden.dk

Hvorfor gik Gasolin i opløsning?

Skuffelsen over USA-fiaskoen og de interne magtkampe førte til Gasolin's opløsning. Den 21. august 1978 spillede Gasolin' for sidste gang, da de gav koncert i Folkets Park i Malmø. På dette tidspunkt havde deres popularitet i Sverige og Norge nået samme højder som i Danmark.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem arver Kim Larsens formue?

Kim Larsens dødsbo er ved at blive opgjort. Børnene og hustruen arver indtægterne fra hans sangkatalog på flere end 500 sange.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på a4medier.dk

Hvad sang Kim Larsen for dronningen?

Landet over har danskerne den 16. april fejret dronningens fødselsdag på utraditionel vis. Man har sunget sammen fra hver sin plet på Danmarkskortet med fire udvalgte sange til dagen. Derfor stod danskere landet over og stemte i, da Kim Larsens ”Papirsklip” afrundede dagens fællessang for dronningen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvsyd.dk

Hvad drak Kim Larsen?

Kim Larsen drak sin fadøl som halv pilsner og halv classic, og det er også denne Half n' Half, der giver en sixpence på dit ridderskilt.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på migogaalborg.dk
Forrige artikel
Hvor meget tjener man på GLS?
Næste artikel
Hvor er det reneste vand i Danmark?