Hvem har spillet flest VM finaler?

Brasilien har vundet mændenes VM-turnering fem gange, mens Italien og Tyskland har fire sejre hver. Nedenfor følger en oversigt over VM-finaler og resultater frem til i dag.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvem har vundet flest VM spiller?

Argentina er i øjeblikket verdensmester, mens Brasilien er rekordholder med flest vundne verdensmesterskaber (5 titler). Det seneste VM blev afholdt i Qatar i 2022.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor mange så VM finalen i fodbold?

Selve finalen blev sandsynligvis set af omkring 700 millioner seere verden over. Nye, digitale medier kom også i aktion under slutrunden – således var det muligt at følge turneringen på sin mobiltelefon.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvor mange spillere har scoret hattrick i en VM finale?

Kampen endte 6–5 til Brasil. Siste gangen det skjedde var i 1954 da Østerrike slo Sveits 7–4. Theodor Wagner og Josef Hügi scoret hat-trick, Wagner for Østerrike og Hügi for Sveits. To spillere har scoret hat-trick i en VM-finale.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på no.wikipedia.org

Hvem har vundet VM i håndbold flest gange?

Danmark er tredobbelte forsvarende mestre, da de vandt i 2019, 2021 og senest i 2023. Den mest vindende nation med seks sejre er dog Frankrig (1995, 2001, 2009, 2011, 2015 og 2017) fulgt af Sverige (1954, 1958, 1990 og 1999) og Rumænien (1961, 1964, 1970 og 1974) med fire hver.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

TEAMPRESTATIE! | Arne Slot schuift met HEEL DE TECHNISCHE STAF van Feyenoord aan bij persconferentieTrouvé 20 relaterede spørgsmål fundet

Hvor mange så VM-finalen i 2014?

Mere end én milliard mennesker så VM-finalen mellem Tyskland og Argentina i 2014. Da Tyskland vandt VM-finalen over Argentina ved VM i Brasilien, blev kampen set af mere end én milliard mennesker.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyllands-posten.dk

Hvem havde flest seere til VM-finalen?

Læs også: Frankrig er verdensmester efter vild VM-finale

VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien tiltrak 1,12 milliarder tv-seere, mens der i gennemsnit sad 516,6 millioner mennesker klistret til skærmen, da Frankrig kunne kalde sig verdensmester med en sejr på 4-2.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tipsbladet.dk

Hvor mange danskere så VM-finalen?

På tværs af DR og TV 2, der begge viste VM-finalen i fodbold søndag aften, så knap 1,4 mio. danskere med.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finans.dk

Hvor mange gange har Danmark været i VM?

Danmark ved VM. Det danske landshold har deltaget i seks VM-slutrunder: i 1986, 1998, 2002, 2010, 2018 og 2022. Det bedste resultat er kvartfinalepladsen i 1998, hvor Danmark tabte til de senere sølvvindere fra Brasilien.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvem har vundet EM i fodbold flest gange?

Spanien og Tyskland har vundet mændenes EM-turnering hver tre gange, mens Frankrig og Italien har taget guldet to gange. Hos kvinderne har Tyskland vundet EM-turneringen i alt otte gange, mens Norge står for to mesterskaber.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvad får man hvis man vinder VM?

Det hold, der til slut får lov at løfte den store gyldne pokal, kan nemlig se frem til at hæve hele 152 millioner gode danske kroner i præmiepenge, oplyser FIFA, der arrangerer VM. Taberen af finalen får 123 millioner kroner, mens semifinalister får 100 millioner kroner og kvartfinalister modtager 90 millioner kroner.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sport.tv2.dk

Hvem er den bedste spiller i hele verden?

februar blev Lionel Messi kåret til verdens bedste fodboldspiller i 2022 af Det Internationale Fodboldforbund (Fifa).

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på superprof.dk

Hvem har scoret VM historiens hurtigste mål efter blot 11 sekunder?

Tyrkiske Hakan Suker scorede efter kun 11 sekunder mod Sydkorea i 2002.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sport.tv2.dk

Hvor mange ser VM-finalen i håndbold?

Under herrernes VM i januar 2021 var der i gennemsnit over 1,7 millioner TV-seere til Danmarks kampe. Semifinalen mod Spanien blev fulgt af mere end 2.358.000 seere, og ved finalen mod Sverige den 31. januar sad hele 2,6 millioner danskere klistret til TV-skærmene.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på haandbold.dk

Hvad er den mest sete sportsbegivenhed i verden?

Super Bowl - verdens største sportsbegivenhed.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jv.dk

Hvor mange så VM-finalen 2023?

Samlet så 2.107.000 danskere med. Det oplyser analysefirmaet Nielsen til Ekstra Bladet. Tidspunktet var ikke børnevenligt, idet kampen startede klokken 21. Det er sandsynligvis en af årsagerne til, at cirka en halv million færre så med end i 2019 og 2021, da Danmark også vandt VM-finalen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på berlingske.dk

Hvor skal VM 2026?

VM i fodbold 2026 bliver den 23. udgave af VM i fodbold. Turneringen organiseres af FIFA, der 13. juni 2018 udpegede USA, Mexico og Canada som arrangører af slutrunden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem holder VM 2030?

Sammen med den iberiske duo Spanien og Portugal, vil Marokko byde ind på VM-slutrunden i 2030. Oprindeligt var det planen, at Ukraine skulle være en del af buddet. Det meddelte Marokkos konge, Mohammed VI, i et brev, som blev læst op ved FIFAs kongres i Rwanda af landets sportsminister, skriver Reuters.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvor mange gange har Danmark vundet VM i herrehåndbold?

Det danske herrelandshold har deltaget i 14 ud af 15 EM-slutrunder og vundet turneringen to gange (2008 og 2012). Det danske kvindelandshold har deltaget i alle afholdte EM-slutrunder og vundet turneringen i 1994, 1996 og 2002.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvor mange gange har Danmark vundet VM i håndbold?

Holdet vandt for første gang verdensmesterskabet i herrehåndbold i 2019, på hjemmebane og forsvarede efterfølgende selvsamme titel, to år efter, ved VM 2021 i Egypten samt i 2023 i Sverige, mod Frankrig. Det danske herrelandshold blev herved det første hold, som har vundet 3 verdensmesterskaber i streg.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad får Danmark for at vinde VM i håndbold?

Håndbold VM bonus

For to år siden fik spillerne ifølge Ekstra Bladet 250.000 danske kroner i bonus for at vinde VM guld. Man må gå ud fra at det stadig er i det samme leje. Spillerne får samme beløb uanset om de har spillet få minutter under slutrunden eller er blevet topscorer for holdet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på hbold.dk
Forrige artikel
Kan man spise skyr efter udløbsdato?
Næste artikel
Hvad sker der med døde heste?