Hvem er verdens største influencer?

På førstepladsen finder vi ingen ringere end Cristiano Ronaldo med 261 millioner følgere.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på elle.dk

Hvem har flest følgere i verden?

Kylie Jenner: 379 millioner følgere på Instagram.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på woman.dk

Hvem er den kendteste Influencer i Danmark?

Ved du, hvem der ligger nummer 1?
  • Mathilde Gøhler: 1.3 millioner følgere på Instagram.
  • Josephine H. J.: 1.2 millioner følgere på Instagram. ...
  • Anders Hemmingsen: 1.2 millioner følgere på Instagram. ...
  • Kevin Magnussen: 1.1 millioner følgere på Instagram. ...
  • Helena Christensen: 1 million følgere på Instagram. ...

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på woman.dk

Hvem er den mest fulgte kvinde på Instagram?

Indtil den 24. februar 2019, altså for fire år siden, var Gomez den mest fulgte kvinde på Instagram, men blev dengang overhalet af Arianna Grande, som sidenhen er blevet indhentet af Kylie Jenner. I dag er de mest fulgte kvinder på Instagram således Selena Gomez, Kylie Jenner, Arianna Grande, Kim Kardashian og Beyonce.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på viunge.dk

Hvem er den største Tiktoker i Danmark?

Danske artister med flest nye følgere:

Maximilian har nu 278,7 tusind følgere. Kayo & Kuma har nu 158,3 tusind følgere. Volbeat har nu 151,9 tusind følgere. Robin Che har nu 122 tusind følgere.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilsiden.dk

Top 50 Social Media Influencers by Followers.Trouvé 17 relaterede spørgsmål fundet

Hvor meget tjener En influencer i Danmark?

Og i takt med at antallet af influencere stiger, dukker flere bureauer op, som beskæftiger sig med såkaldt influencermarketing. Hos Tell Agency har man på nuværende tidspunkt 17 influencere tilknyttet, fortæller direktør Isa Tell. Og afhængigt af hvor store de er, tjener de mellem 30.000 til 150.000 kroner om måneden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nyheder.tv2.dk

Hvem bruger mest Instagram i Danmark?

Ifølge en undersøgelse fra Gallup, som Berlingske fik foretaget i 2019, er Instagram især brugt blandt de 13-29-årige og mere populært blandt kvinder end mænd. Undersøgelsen har også kigget på, hvem der bruger forskellige sociale medier målt på politiske holdninger.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvad er det mest likede billede på insta?

Hvis du grublede over vendingen 'mest likede MED MENNESKER på', så skyldes det, at det allermest likede billede på Instagram stadigvæk er det berømte 'æg-billede'. 55.098.682 likes har 'æg-billedet' i skrivende stund, hvilket er over dobbelt så mange likes som Ariana Grandes bryllupsbillede.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Hvor mange influencer er der i Danmark?

Januar 2021. Influencer Marketing i Danmark bliver mere og mere populært. Hos Dreaminfluencers oplever vi år for år en stor vækst i antallet af nye tilknyttede influencer profiler i Danmark. Med et netværk på +4000 danske influencers har vi arbejdet med influencers på tværs af industrier og nicher.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dreaminfluencers.com

Hvor er der flest influencere?

Storbyerne er klart de områder, hvor der er flest, som følger konti med salgs- eller brandingformål. F. eks. findes lidt over halvdelen af følgerne af blogs (51%) i storbyerne.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på danskerhverv.dk

Hvornår kom den første influencer?

I Danmark tog influencer-marketing fart i 2017. Influenters indhold kan fremstå som anbefalinger, som i virkeligheden er reklame, hvor influenter selv spiller rollen som en potentiel køber, eller de kan være tredje parter. Disse tredje parter eksisterer enten i forsyningskæden (detailforhandler, producent, osv.)

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad koster det at få en influencer?

Det kan ligge på alt fra 150 kroner til 300 kroner per post. Det vil sige, at en influencer med 50.000 følgere får alt fra 7.500 kroner til 15.000 kroner for et post, men det kan naturligvis variere. De store stjerner med en million følgere koster jo så en hel del mere.”

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kommagasinet.dk

Hvem er den mest fulgte Tiktoker?

Ikke overraskende er det Charli D'Amelio, som i øvrigt har flest følgere på TikTok med 133 millioner, der skovler penge ind. Sidste år tjente hun således 114 millioner kroner, afslører en opgørelse fra Forbes.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på soundvenue.com

Hvem har flest følgere på TikTok?

Den største TikTok stjerne lige nu er den 15-årige Charli D'Amelio fra Connecticut, der laver videoer med koreograferede danse til virale sange. Hun har nu 83,6 millioner følgere og 5.812,7 millioner likes.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på influencermarketinghub.com

Hvad koster 1000 følgere?

Og til en pris på mellem 20 og 50 kroner per 1000 følgere lyder det jo ovenud fordelagtigt. Snart var begge profiler over 10.000 følgere, der siges at være skæringspunktet for, at man kan begynde at kigge sig om efter betaling, hvis man vil være influencer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på euroman.dk

Hvem har flest opslag på Instagram?

Hvem der står bag kontoen og opslaget med det populære billede, er uvist. Over 25 millioner mennesker verden over har givet et like til et helt almindeligt hønseæg på Instagram. Dermed slår ægget den amerikanske reality-stjerne Kylie Jenner af tronen som indehaveren af det mest likede billede på det sociale medie.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på underholdning.tv2.dk

Kan man se hvem der besøger din Instagram?

Hvis din konto er indstillet til offentlig, vil alle kunne se din profil og dine opslag ved at gå til instagram.com/[dit brugernavn] på internettet. Hvis din konto er indstillet til privat, vil din profil og dine opslag være synlige for personer, der er logget på Instagram, og som du har godkendt til at følge dig.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Hvorfor viser Instagram gamle billeder?

Af og til kan du i dine nyheder se et opslag, der er et par dage gammelt. Det sker for at sikre, at du ikke går glip af opslag fra én, du følger, eller et foreslået opslag. Læs mere om, hvordan Instagram afgør rækkefølgen af opslag i dine nyheder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Hvem bruger mest YouTube?

Blandt de 9-14 årige er det 88%, som benytter YouTube ugentligt. Blandt de 4-8 årige har Netflix har besøg af 48% danskerne ugentligt. Snapchat står næsten stille, fra 24% til 25% daglige brugere fra 2019 til 2020, men det er altså stadig hver fjerde dansker over 12 år, som er på Snapchat hver dag.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på astridhaug.dk

Hvilket socialt medie er mest brugt af unge?

I delrapporten Internetbrug og sociale medier 2021 (se kilder) kan man læse, at Snapchat, TikTok og YouTube er de mest populære sociale medier blandt børn og unge. 49 procent af danskerne, der har en profil på TikTok, er mellem 12 og 18 år, og yderligere 40 procent er 19-34 år.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvad er det mest populære sociale medie i verden?

Den skal jo nævnes. Facebook er trods alt stadig verdens største sociale netværk med mere end 2 milliarder aktive brugere.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på generaxion.com

Er influencer et rigtigt job?

Selv for virksomheder, er det svært at finde rundt i og derfor ansætter man bl. a. influencers som konsulenter eller PR bureauer. I USA er der mange eksperter der nævner, at influencer marketing slet ikke har nået sine højder endnu og at influencers værdi er langt større end hvad vi tjener.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på irinaolsen.dk

Kan man tjene penge på TikTok i Danmark?

En af måderne man kan tjene penge på TikTok, er ved at opnå en stor følgeskare, så firmaer vil samarbejde med dig. Måden det foregår på, er ved at de beder dig reklamere for deres produkt eller tjeneste, hvor du nævner produktet og snakker godt om det og til gengæld giver dig en sum penge.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på avxperten.dk

Hvordan laver influencers penge?

Hvordan tjener du penge på Instagram? (opsummering)

Du kan tjene penge på Instagram på forskellige måder, og som influencer skal du selvfølgelig have løn for for dit arbejde. De typiske og mest anvendte er via affiliate marketing, sponsorerede indlæg og kampagnesamarbejde med virksomheder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på makeinfluence.com
Forrige artikel
Er der Svinegelatine i slik?
Næste artikel
Er filterkaffe sundt?