Hvad er Lasses juleønske i Tinka?

Hun rejser ind i menneskenes verden, hvor hun møder drengen Lasse. Han er lige flyttet ud til sin farmor på landet, fordi han har været involveret i en masse ballade i storbyen. Lasse indvilger i at hjælpe Tinka med at finde julestjernen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på juleweb.dk

Hvad ønsker Lasse sig i Tinkas Juleeventyr?

Han vil gerne uddanne sig til skuespiller, og så spiller han både guitar og klaver. Udover rollen som Lasse i 'Tinkas Juleeventyr' har han tidligere også spillet med i filmen 'Krummerne: Alt På Spil' og tv-serien 'Panisk Påske.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på juleweb.dk

Hvad er Lasses juleønske?

Neel Rønholt

Hun er skrædder i Kongsby, og hun syr for både kong Gobbe og hans søn Fileas. Hun er autoritetstro og gør altid, hvad andre beder hende om. Hun er godmodig, hjælpsom og har et stort hjerte, men hun skal lære at sige fra og følge sit eget hjerte.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på underholdning.tv2.dk

Hvad hedder Lasse i Tinka?

Albert Harson har spillet skuespil, siden han var 11 år, og fik sit gennembrud for sine optrædener som drengen Lasse i tv-julekalendrene Tinkas juleeventyr (2017), Tinka og Kongespillet (2019) og Tinka og sjælens spejl (2022). Han har også været med i serien Natten til Lørdag, som blev sendt på DR3 (2019).

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem er Lasses kæreste fra Tinka?

Ingen af de to karakterer har kærester i julekalenderen, men det har skuespilleren bag Lasse, Albert Rosin Harson, i virkeligheden. Han er kæreste med ”Vild med dans”-stjernen Jenna Bagge.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på billedbladet.dk

Få hele forhistorien fra 'Tinkas juleeventyr' på 12 minutter | TV 2Trouvé 16 relaterede spørgsmål fundet

Hvor gammel er Lasses kæreste?

Der er lidt af en aldersforskel mellem den 46-årige komiker Lasse Rimmer og hans 26-årige kæreste Line Hoffmeyer, men det forhindrer dem ikke i at have et dejligt forhold.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på vejr.tv2.dk

Hvor bor Lasse i Tinka?

Lasse og Astrids mor

Lasse og Astrid bor på Søgaard med deres far Mikkel og farmor Maja, men i ”Tinka og Kongespillet” hører vi ikke nærmere om deres mor. Men hun lever og bor i Amsterdam, hvor hun arbejder som skolelærer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på billedbladet.dk

Hvor mange hedder Lasse?

I januar 2023 var der 16551 med navnet Lasse som første fornavn i Danmark. En stigning på 16 i forhold til 2022. Lasse er et almindeligt navn. Der er ca 1950 børn der hedder Lasse.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på navnebetydning.dk

Er Lasse forelsket i Tinka?

Og i den allersidste scene af den populære julekalender fik vi så endelig svaret, da Lasse afslørede sine følelser for Tinka – og de viste sig at være gengældte.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på underholdning.tv2.dk

Er Tinkas mor nisse?

Hun finder ud af at hun er halv nisse og halvt menneske. Hendes mor Nille, er i virkeligheden hendes adoptivmor, som fik hende af nissen Bjergi. Hendes rigtige mor er menneske, men er desværre gået bort. Hendes far er nissekronprinsen Storm, som er forsvundet ind i menneskenes verden.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor gammel skal man være for at se Tinka?

Det er en familiejulekalender, som kan ses af alle, men der er dramatiske scener, så det yngste publikum (4-7-årige bør nok se den sammen med en voksen). Hvornår bliver de enkelte afsnit genudsendt på TV 2? 'Tinka og Kongespillet' genudsendes dagen efter på TV 2 - på hverdage klokken 16.30 og i weekenderne kl.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv.tv2.dk

Hvad er Fileas fra Tinkas nummer?

Fileas er prins i Nissernes Rige. Han er kong Storms bror og Tinkas onkel. Han sidder indespærret i Ensomhedens Tårn for drabet på sin far, Kong Gobbe. Fileas vil gøre alt for at vinde magten og blive kronet til konge.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på omtv2.tv2.dk

Hvad er Ingi i Tinka?

Ingi (Ellen Hillingsø) var engang hærchef i Nissernes Rige, men nu sidder hun indespærret i Ensomhedens Tårn. Ligesom Tinka er Ingi halv nisse, men hun er også halv trold og har et troldeøje under klappen på sit højre øje.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på omtv2.tv2.dk

Hvor gammel er Astrid fra Tinka i dag?

Hun er den 9-årige lillesøster Astrid, som har en stor kærlighed for julen i TV 2s julekalender 'Tinkas juleeventyr'.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på underholdning.tv2.dk

Hvem fandt julestjernen i Tinka?

Kun sådan kan hun igen gå i fred i nissernes landsby. Hun rejser ind i menneskenes verden, hvor hun møder drengen Lasse. Han er lige flyttet ud til sin farmor på landet, fordi han har været involveret i en masse ballade i storbyen. Lasse indvilger i at hjælpe Tinka med at finde julestjernen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på juleweb.dk

Er Lasse et dansk navn?

Lasse er et drengenavn, opstået som svensk kælenavn til Lars. Pr. 1. januar 2017 bar 16.432 danskere navnet Lasse.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

I hvilken skov er Tinka optaget?

"Tinka og Sjælens spejl" er optaget på en række lokationer som Helnæs og Svanninge Bakker samt skoven ved Lykkesholm Slot, som man finder øst for Ringe mellem Gislev og Ellested.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv2fyn.dk

Hvor ligger den gård som er med i Tinka?

Højbogaard ligger fantastisk smukt i et bakket landskab nær Vester Aaby ved Faaborg på Sydfyn, skjult fra alfarvej. Og netop den beliggenhed gør den perfekt som bærende location for alle Tinkas julekalendere, hvor karakteren Lasses farmor bor.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på visitfaaborg.dk

Hvilken gård er Tinka optaget på?

“Tredje og sidste omgang fra Tinka-univserset er blevet optaget på skovgården fra Halland, og der kan man gå ind og se Nilles hus. Hun er Tinkas mor. Bygningen er en af de ældste bygninger på museet, og man også kunne gå ind i kulisserne og se nissernes kostumer,” siger hun. Men det er ikke julekalender alt sammen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sn.dk

Er Jenna og Albert stadig kærester?

19-årige Albert Rosin Harson og 33-årige Jenna Bagge, er ikke i tvivl om, hvad der er det største øjeblik for dem i år – nemlig da de blev kærester i 2021. Og nu er parret klar til at tage næste skridt i forholdet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på herognu.dk

Hvor bor Jenna og Albert?

Den charmerende skuespiller flytter nemlig fra forældrene i København K, hvor han har boet hele sit liv – og hjem til sin 33-årige kæreste, Jenna Bagge, i Sydhavnen. Det afslørede parret forleden på Instagram.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på seoghoer.dk

Hvem er trolde i Tinka?

Det er nemlig ingen ringere end Niels Olsen, der i det skjulte, og med en vis ændring, lægger stemme til trolden "Moogol".

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på billedbladet.dk
Forrige artikel
Hvad hedder det når man er tiltrukket af modsatte køn?
Næste artikel
Kan man bruge menneske termometer til hund?