Hvad er det nemmeste sprog at lære for en dansker?

Sprog der er nemmest at lære for dansktalende
Svensk. Engelsk. Tysk. Islandsk.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lingobob.com

Hvad er den nemmeste sprog at lære?

De nemmeste sprog, målt i hvor lang tid det tager at lære, er: Dansk, hollandsk, italiensk, norsk, portugisisk, rumænsk, spansk og svensk.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på schwa.dk

Hvad er de 10 nemmeste sprog at lære?

5 sprog der er lette at lære
 1. Engelsk. Det er det mest udbredte sprog i verden, og det er derfor nemt at øve sig på. ...
 2. Fransk. Der er over 100 millioner, der har fransk som modersmål og det bliver – som det officelle sprog i 29 lande – snakket på næsten alle kontinenter. ...
 3. Spansk. ...
 4. Italiensk. ...
 5. Swahili.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ef-danmark.dk

Hvad er det sværeste sprog at lære for danskere?

På FSI's liste ligger Danmark i kategori 1, som er blandt de sprog, der er hurtigst at lære (23-24 uger). Arabisk, kinesisk og japansk ligger derimod i kategori 5, som det tager hele 88 uger at lære. Ud fra den model vil kinesisk derfor være 3-4 gange sværere at lære end dansk.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på lektiesos.dk

Hvad er de 5 sværeste sprog at lære?

Hvad er den sværeste sprog at lære?
 • Nogle sprog kræver mere end et års studier at lære det grundlæggende, mens andre tager kun et par uger. Men hvilken en er den sværeste af alle? ...
 • 1: Chinese. Kinesisk er et særligt vanskeligt sprog især dens skriftilige form. ...
 • 2: Græsk. ...
 • 3: Arabisk. ...
 • 4: Islandsk. ...
 • 5: Japansk. ...
 • 6: Finsk. ...
 • 7: Tysk.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på polyglotclub.com

What's typical Danish? | Easy Danish 1Trouvé 18 relaterede spørgsmål fundet

Hvad er det sværeste ord at sige på dansk?

Statistik for et helt år. Dansk Sprognævn står bag det største online opslagsværk om sprog - sproget.dk. Nævnet har lavet en statistik for DR om, hvad vi har søgt på i løbet af det seneste år. Og det ord, som driller danskerne mest, er: "af sted".

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvor svært er dansk?

Mange vokaler og drilske konsonanter gør dansk svært

En af grundene til, at dansk er så svært, er, at vi har enormt mange vokallyde. Selvom der kun er 9 vokaler i det danske alfabet, er der – afhængig af, hvordan man gør det op – helt op til 40 forskellige vokallyde. »På italiensk er der 7 vokallyde, så det er nemt.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på videnskab.dk

Hvorfor er dansk så svært?

Det danske sprogs mange vokallyde må tage det meste af skylden for, at det kan være svært at lære dansk. For sproget har mindst 24 forskellige vokallyde. Til sammenligning har arabisk tre. Og ikke nok med, at vi har mange flere vokallyde, man skal skelne mellem.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på omnibus.au.dk

Hvilket sprog skal jeg lære?

En af måderne hvorpå du kan afgøre, hvilket sprog du skal lære er ved at undersøge, hvor lang tid det vil tage dig at nå et bestemt niveau – og sammenligne det med dit skema. Et sprog der minder om dit modersmål vil tage mindre tid at lære, imens et sprog med et nyt alfabet vil kræve en større indsats.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ef-danmark.dk

Hvordan lyder dansk for udlændinge?

Vokallyde og ord, der smelter sammen gør det svært at skelene ordene fra hinanden, hvis man er udlænding. - For udlændinge siges det, at dansk lyder det som havregrød i kog, en halssygdom eller én lang kartoffel i munden. Det er derfor en stor mundfuld at tilegne sig sproget, selv for små danske børn.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fyens.dk

Hvad er sværeste sprog?

Grønlandsk er det vanskeligste sprog i verden at lære. Det fastslår sprogprofessor Rolf Theil fra Universitet i Oslo ifølge KNR. Professoren har udarbejdet en hitliste over alverdens sprog, og listen offentliggøres i dag i anledning af den europæiske sprogdag.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad er det sværeste sprog i Europa?

Finsk og ungarsk betragtes ofte som nogle af de allermest vanskelige sprog at give sig i kast med. Hvorfor? Fordi de har meget lidt til fælles med de sprog, der ellers omgiver dem i Europa, og er på mange måde mystiske. De har vanskelige ord og forskellige dialekter (specielt Ungarn), hvilket gør det svært.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sprogbasen.dk

Hvor længe tager det at lære dansk?

Hvor lang tid vil det tage dig at lære dansk? Det afhænger helt af dig! På dit tidligere kendskab til dansk, din motivation, dit modersmål, dit læringsmiljø og dine læringsmetoder. Hvis du virkelig er seriøs, bør du prøve at bo i Danmark i mindst 6 måneder og tage et intensivt danskkursus i Danmark.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på superprof.dk

Er tysk et svært sprog?

Mark Twain sagde engang, at tysk var "for svært at lære i én livstid", men de fleste vil opleve at selvom den tyske grammatik måske er sværere end andre store europæiske sprog, så overstiger motivationen for at lære sproget ofte de opfattede vanskeligheder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på yfu.dk

Hvordan lærer man bedst dansk?

Tips og tricks til at lære dansk hurtigt
 • Tal dansk - og ikke kun til din undervisning. ...
 • Find ud af de danske nøgleord. ...
 • Socialisér dig - det kan være deltagelse i en sportsklub eller i dine børns institution. ...
 • Skriv nye ord ned. ...
 • Optag dig selv og lyt efterfølgende. ...
 • Øv dig i virkelige situation.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på clavis.org

Hvad er lettest fransk eller spansk?

Fransk er umiddelbart lidt mere kompliceret end italiensk og spansk, men stadig relativt nemt sammenlignet med ikke-germanske og ikke-romanske sprog. Mange ting er lig med latin, engelsk og de andre europæiske sprog, vi kender. Fransk skiller sig lidt ud, når det kommer til udtalen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sprogbasen.dk

Hvor mange timer tager det at lære et nyt sprog?

For nogle vil det være muligt at lære et nyt sprog på under tre måneder, mens andre kan bruge flere år på det. Adskillige ting afhænger af, hvor længe det vil tage, og for at komme frem til et mål, er du nødt til at spørge dig selv om følgende ting og derefter lave din egen vurdering: 1. Hvilket sprog vil du lære?

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sprogbasen.dk

Hvor mange kan tale dansk i verden?

Det danske sprog tales af ca. seks millioner mennesker, hovedsageligt i Danmark, men også i Sydslesvig (i Flensborg ca. 20 %), på Færøerne og Grønland. Dansk er tæt beslægtet med norsk, svensk og islandsk, og sproghistorisk har dansk været stærkt påvirket af plattysk.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er det mest udbredte sprog i verden?

Mandarin tales af 1,120 milliarder mennesker, og 918 millioner har mandarin som modersmål. Sproget tales hovedsageligt i Kina, Singapore, Taiwan og Malaysia. Der bor omkring 1,4 milliarder mennesker i Kina og de fleste af dem taler mandarin.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på illvid.dk

I hvilke lande lærer man dansk?

Danmark og Island har en samarbejdsaftale om at styrke danskundervisningen i Island. Dansk er et obligatorisk fremmedsprog i Island. Undervisningsministrene i Island og Danmark står bag samarbejdsaftalen, der løber fra 2019-2024. Samarbejdsprojektet om dansk sprog og kultur blev påbegyndt i 1996.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på uvm.dk

Hvilket sprog påvirker mest dansk i dag?

De største långivende sprog er tysk (3,8 %) og latin (3,4 %) efterfulgt af fransk og italiensk. Analyser af, hvilke nye ord der er kommet ind i dansk efter 1945, viser, at engelske ord udgør ca. 35 % af de nye låneord, mens ca. 2 % kommer fra norsk og svensk, ca.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på trap.lex.dk

Hvordan lød dansk i vikingetiden?

Hvordan lød vikingernes sprog? For 1.000 år siden talte vi stort set det samme sprog i hele Norden. Vikingerne selv kaldte det for 'dansk tunge'. Men i dag minder sproget mere om islandsk og færøsk end dansk.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på viking.natmus.dk

Er tysk på A svært?

Tysk er svært at lære, og flere og flere unge tyskere lærer engelsk, som de, ligesom danske unge, meget gerne vil have lejlighed til at benytte sig af. Så hvorfor bruge tid på at lære den svære grammatik, når vi alligevel ender med at tale engelsk med hinanden?

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvad er nemmest at læse norsk eller svensk?

Norsk virker som den nemmeste at lære flydende for en udlænding. Temmelig let udtale og grammatik. Svensk er bestemt det sværeste at lære, både at tale og læse.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.quora.com

Hvor hurtigt kan man lære dansk?

Det er meget individuelt hvor lang tid, det tager at lære dansk. Det kommer an på din sproglige baggrund, om du taler dansk i din hverdag, og hvor lang tid du bruger på hjemmearbejdet. Men vi har gennemsnitstider for, hvor længe vores kursister er på de enkelte moduler.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ucplusdansk.dk
Forrige artikel
Hvorfor vil min ligusterhæk ikke gro?
Næste artikel
Hvor mange diamanter er der i verden?