Er Jehovas Vidner dansk?

Jehovas Vidner er det officielle navn på den gudsopfattelse, der accepterer the Watchtower Bible and Tract Society's autoritet. Dette selskab blev grundlagt i 1881 af den amerikansk forretningsmand og prædikant Charles Taze Russell og styres fra New York af et råd af mænd - kvinder kan ikke have ledende funktioner.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvem leder Jehovas Vidner?

For Jehovas Vidner er Gud den absolutte leder. Under Gud figurerer det styrende råd i New York. For at sikre de danske forhold sender Jehovas Vidners hovedkontor i Holbæk tilsynsmænd til de enkelte menigheder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvad Jehovas Vidner i Danmark står for?

Jehovas Vidner er et trossamfund, som har sin oversættelse og fundamentalistiske fortolkning af biblen. Herren hedder Jehova, og der er fokus på dommedagsprofetier og Kristi herredømme på jorden. Som vidne fejrer man ikke fødselsdag eller jul, og man må ikke give blod, blive skilt eller have sex før ægteskabet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvem leder Jehovas Vidner i Danmark?

Tom Pedersen er en såkaldt ældste - en religiøs leder i Jehovas Vidner.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvmidtvest.dk

Hvornår kom Jehovas Vidner til Danmark?

Bevægelsen kom til Danmark i 1895, og foreningen Vagttårnets Bibel- og Traktatselskab blev oprettet her i 1932.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Jehovas Vidner - DVD for børn: Adlyd JehovaTrouvé 34 relaterede spørgsmål fundet

Hvor får Jehovas Vidner penge fra?

Jehovas Vidner understreger igen og igen at alle midler stammer fra frivillige bidrag og at arbejdet udføres af frivillig arbejdskraft, men der må være andre indtægter.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Kan man blive skilt i Jehovas Vidner?

Jehovas Vidner

Herren hedder Jehova, og der er fokus på dommedagsprofetier og Kristi herredømme på jorden. Som vidne fejrer man ikke fødselsdag eller jul, og man må ikke give blod, blive skilt eller have sex før ægteskabet. Man må heller ikke deltage i politik, hejse flaget eller synge med på nationalsangen.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad må Jehovas Vidner spise?

Mosebog siger Jehova: Kød og blod må I ikke spise, og herved skal forstås, at blod er lig med liv og noget, man ikke må pille ved. Det er heldigvis blevet lettere i dag, hvor der er kommet andre behandlingsformer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvor bliver man begravet hvis man er Jehova?

Jehovas Vidne begravelse

Langt de fleste bliver bisat, hvor en urne kan nedsættes i ukendtes fællesgrav, uden familiens deltagelse. For udenforstående er det her vigtigt at forstå, at ingen andre end Jehova – altså Gud – må helliggøres.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bedrebegravelse.dk

Kan Jehovas Vidner drikke alkohol?

Man må ikke modtage blod, være politisk aktiv, drikke for meget alkohol eller ryge tobak. Og sex hører kun til inden for ægteskabets rammer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvordan kommer man ud af Jehovas Vidner?

En skyldig kan ende med enten at få retledning af det dømmende udvalg, en offentlig irettesættelse eller at blive udelukket af Jehovas Vidner. I tilfælde af at en person udelukkes anses vedkommende som en der er blevet overgivet til Satan.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvordan slipper man af med Jehovas Vidner?

Hvis nogle ikke ønsker vores besøg, er de selvfølgelig velkomne til at sende os et brev. Dette er dog ikke nødvendigt. Vi ønsker selvfølgelig ikke at besøge mennesker der har den holdning at de ikke ønsker vores besøg. Det er derfor blot at bede forkynderen om at notere at man ikke ønsker besøg af Jehovas Vidner.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på familieadvokaten.dk

Hvad er forbudt i Jehovas Vidner?

Dette betyder i praksis, at Jehovas Vidner ikke vil udføre militærtjeneste, ikke stemme ved offentlige valg, ikke vil ære nationale symboler som fx flaget, ikke fejre religiøse højtider som jul og påske, ikke fejre fødselsdage og de nægter kategorisk at modtage blod i form af blodtransfusion.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvad tror man på i Jehovas Vidner?

Hvad er kernepunktet i Jehovas Vidners tro? Kernen i Jehovas Vidners tro er overbevisningen om, at 'verden forsvinder', at Gud snart vil gribe ind for at fjerne den nuværende onde ordning, og at en herlig fremtid venter dem, der ikke er en del af verden men sætter hele deres lid til Guds rige (1 Joh. 2,17).

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på faktalink.dk

Hvor mødes Jehovas Vidner i Danmark?

Jehovas Vidners rigssal, Tilburg, Nederlandene. Rigssal på Frederiksberg. Bygningen benyttes af to danske, en engelsk, en latinsk og en kinesisk menighed til de ugentlige møder. Derudover er der en fransk og en italiensk gruppe der er tilsluttet de to danske menigheder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvorfor må man ikke tage imod blod som Jehovas Vidne?

Jehovas Vidner forklarer selv, at deres afvisning af blodtransfusioner er begrundet både i lydighed mod Gud og respekt for Gud, fordi han har givet dem livet.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ugeskriftet.dk

Hvor kommer Jehovas Vidner hen når de dør?

Jehovas Vidner er en kristen religiøs bevægelse. De går tit fra dør til dør for at tale med folk og forsøge at omvende dem til at blive medlemmer af Jehovas Vidner. Det kaldes at missionere. Jehovas Vidner mener, at det kun er deres medlemmer, som bliver frelst og kommer i Paradis på dommedag.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på portals.clio.me

Hvem ejes firmaet Hjem Is Jehovas Vidner?

Isproducenten Mejerigaarden AS, som i daglig tale går under navnet Premier Is, overtager Hjem-Is. »Premier Is er en mere naturlig ejer af Hjem Is end os,« siger den nu tidligere ejer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på berlingske.dk

Hvorfor ringer Jehovas Vidner til mig?

I takt med, at det er blevet sværere at træffe folk, er Jehovas Vidner i stigende grad begyndt at ringe til folk for at sælge budskabet. Jehovas Vidner bruger gerne telefonen, hvis man ikke er hjemme, når de ringer på.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad sker der hvis man melder sig ud af Jehovas Vidner?

Ifølge ham er det svært at forlade Jehovas Vidner. - Hvis man melder sig ud, bliver man udstødt og må ikke have noget med sin familie at gøre. Hvis man stille og roligt glider ud af det, skal man stadig rette sig efter deres regler. Man kan ikke bare gå til en anden religion eller eksempelvis gå ind i politik.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvorfor bliver man udstødt af Jehovas Vidner?

Hvem er Jehovas Vidner? Udstødelse sker, hvis et medlem ikke angrer en alvorlig overtrædelse af religionens regler. Familiemedlemmer opfordres til ikke at have kontakt til den udstødte.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nyheder.tv2.dk

Hvor mange Jehovas Vidner er i Danmark?

Jehovas Vidner har cirka 8,5 million medlemmer på verdensplan. I Danmark er der næsten 15.000 medlemmer.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv2fyn.dk

Hvor mange Jehovas Vidner er der i Norge?

Jehovas Vidner er et religiøst trossamfund, som blev grundlagt i USA i 1870'erne. I Norge har Jehovas Vidners medlemstal i mange år ligget stabilt omkring 12.000 medlemmer fordelt på 167 menigheder.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvem er forfatter til Bibelen?

Teksterne er nedskrevet over et tidsrum, der strækker sig fra omkring år 600 f.Kr. til år 200 e.Kr. Der står med andre ord flere generationer af forfattere bag de bibelske tekster, og deres identitet fortaber sig i de fleste tilfælde i en fjern oldtid. En af de få, som kan identificeres med sikkerhed, er Paulus.

Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på illvid.dk
Forrige artikel
Er mit barn mentalt retarderet?
Næste artikel
Hvem vandt konkurrencen om Danmarks nationalsang?